Hiihdetään yhdessä

to 9. maaliskuuta 2017 13.10.00

Juankosken Kuntoilijat viettivät Juantehtaan ala-asteen 1-2 luokan kanssa yhteisen hiihtotuokion pikkupakkasessa ja aurinkoisessa säässä.

Loistava sää antoi hienot puitteet Kuntoilijoiden retkikummiluokalle ottaa vastaan Muumi hiihtokoulun oppeja liikuntatoimen tekemällä halstarialueella koulun lähellä. Opettaja Soile Juvonen-Toivanen johdatti 21 oppilasta ulkoilemaan ja hiihtämään. Lopussa leikittiin tarkkuusheitoilla ja häntäpallohipalla. Yhteinen tuokio oli onnistunut ja vetäjät Anu Korhonen ja Helena Karjalainen kiittivät retkeilykummiluokan lapsia ja antoivat kaikille, opettajan jaettavaksi, diplomit. Tyytyväisinä vetäjät keräilivät Muumi-rekvisiitan hiihtoalueelta talteen ja poistuivat onnistuneesta tapahtumasta iloa tuntien.

Anu, Kuntoilijat

Kuva: Helena Karjalainen