Hämäriä puuhia

pe 8. syyskuuta 2017 12.51.00

On aika suunnitella hämäriä puuhia. Nappaa vinkit koko perheen hämärähommiin ja tilaa yhdistyksellesi maksuton hämärähommien aloituspaketti.

Kun illat pimenevät, ulos lähtiessä matka sohvalta kotiovelle on usein se kaikkein pisin. Perheliikunnan kehittämishankkeessa käänsimme asetelman päälaelleen ja jo toivommekin, että tulisipa äkkiä pimeää, sillä silloin pääsee metsään kunnolla seikkailemaan! Samalla tulee kaamos ja pimeän pelkokin kesytettyä.

Nappaa vinkit koko perheen hämärähommiin täältä ja tilaa yhdistyksellesi maksuton hämärähommien aloituspaketti. Se sisältää 20 kpl heijastimia ja 10 kpl microled-valoja, jotka auttavat monen seikkailun järjestämiseen.

Tilaukset: susanne.blomqvist@suomenlatu.fi