Geokätköilijät kokoontuvat kesäkuussa Kiilopäälle

ti 21. maaliskuuta 2017 09.15.00

Suomen Latu järjestää 16.-18.6.2017 Kiilopäällä geokätköilijöiden suurtapahtuman eli Mega-eventin.

Paikalle odotetaan jopa 1000 kätköilyn harrastajaa. Tapahtuman ohjelma keskittyy Lapin luontoon ja sen kokemiseen eri tavoin.

Midnight Sun Geocaching tulee olemaan maailman pohjoisin Mega-event. Tapahtumassa vietetään aikaa toisten kätköilijöiden kanssa ja tutustutaan Lapin luontoon. Tärkeässä osassa on luonnollisesti myös omatoiminen geokätköjen etsiminen - niitä on Kiilopäällä ja lähialueella jo lähes 200. Tapahtuma on kaikille avoin eikä siihen ole pääsymaksua.

Tapahtumaan järjestettävän yhteiskuljetuksen varaukset, tietoa majoitusvaihtoehdoista sekä muuta lisätietoa tapahtumasta löytyy tapahtuman nettisivuilta.