Frisbeegolf on myös talvilaji

pe 13. tammikuuta 2017 13.18.00

Tavallisen golfin pelaajille talvi on kärsimättömän odotuksen aikaa, mutta onneksi on frisbeegolf. Kotkan Ladun uudella frisbeegolfradallakin käy pelaajia tiiviiseen tahtiin, vaikka lumi peittää maan.

Kymen Sanomissa julkaistiin 9. tammikuuta iso juttu Petäjäsuon talvisista frisbeegolfareista. Voit lukea sen tästä.

Suomen Latu palkitsi viime lokakuussa Petäjäsuon radan rakentamisen Kuukauden ulkoilutekona.

Kuvateksti:
Tommi Jaakkola (vasemmalla) ja Janne Koskinen katsoivat takaa, kun Simo Luoma heitti frisbeetä Petäjäsuon radalla Kotkassa tammikuun alussa.