Erävaelluksen SM 2020

to 19. syyskuuta 2019 09.42.00

Ensi vuonna tulee kuluneeksi 50 vuotta ensimmäisestä SM-erävaelluksesta. Perinteitä vaalitaan kisan syntysijoilla Kiilopäällä viikolla 40. Samanaikaisesti järjestetään ohjelmallinen tapahtuma ”Ruskan päätös Kiilopäällä 2020”.

Esitämme latuyhdistysten vastattavaksi kaksi kysymystä:

1. Onko yhdistys valmis yksin tai toisen yhdistyksen kanssa järjestämään 50. SM-erävaelluksen Kiilopäällä 1.-4.10.2020?

2. Onko yhdistys tai sen jäseniä halukkaita ideoimaan ja toteuttamaan SM-erävaellusta tai ruskan päätöstapahtumaa Kiilopäällä viikolla 40 vuonna 2020?

Vastauksia kysymyksiin odotamme lokakuun 2019 aikana. Tapahtumien ideointi ja kehittäminen tehdään yhteistyössä Suomen Latu Kiilopään ja Suomen Erävaelluskillan kanssa. Päätökset toteuttamisesta tehdään Suomen Ladun järjestön kokouksessa 27.10.

Esitykset ja tiedustelut:

Suomen Latu Kiilopää