Ankkurikoulutus

to 14. tammikuuta 2016 12.53.00

Ankkurikoulutusta luvassa kevätliittokokouksen yhteydessä.

Seuraavan kevätliittokokouksen yhteydessä ​22.4. klo 18.00 Kisakalliossa​ on tarkoitus järjestää taas perjantai-iltana Ankkurikoulutus. Toivon monen yhdistyksen uuden Ankkurikäyttäjän osallistuvan yhteiseen koulutushetkeen!

Koulutuksen aikana on tarkoitus käydä läpi tavanomaisia jäsenrekisterin toimintoja, kuten tarrojen tulostus, raporttien muodostaminen ja valmiiden raporttien lataaminen.

Ennen koulutusta toivon osallistujilta ehdotuksia toiminnoista ja raporteista, joita käymme illan aikana läpi. Voit lähettää ehdotuksesi osoitteeseen: ulla.kosonen@suomenlatu.fi

Kouluttajana toivon runsaasti kysymyksiä ja ongelmia, jotka askarruttavat mieltänne Ankkurin ääressä.

Tervetuloa, nähdään huhtikuussa!

Ulla Kosonen