JÄRJESTÖN KEVÄTKOKOUs

Suomen Ladun kevätkokous toteutettiin etänä

Käytimme kaksiosaista kokousmallia ja jäsenyhdistyksiltä pyydettiin alustavia kantoja päätösasioihin jo ennen kokouksen alkua. Kokouskutsun mukana kaikille jäsenyhdistyksille lähti valtakirjakysely, jolla yhdistykset nimesivät edustajansa vuosikokoukseen ja samalla kertoivat alustavat kantansa kokouksen päätösasioihin.

• Kevätkokouskutsu ohjeineen 1.4.
  • Jäsenyhdistykset palauttavat valtakirjakyselyn 22.4. mennessä
  • Kokouksen I-osa 23.-25.4. Drive-ympäristössä
  • Kokouksen II-osa 26.4. etäkokouksena

Kokoustallenne on katsottavissa täällä!

Kokouksessa esitetty ppt-esitys täällä.

​​​​​Alustavien kantojen pohjalta valmistellaan kevätkokouksen ensimmäinen virallinen osa, joka on keskustelu Google Drive  ympäristössä kokouksen päätösasioista. Tässä kevätkokouksen ensimmäisessä osassa (23.-25.4.) osallistujina ovat viralliset kokousedustajat jäsenyhdistyksistä.

Toinen osa on alkuperäisen aikataulun mukaisesti su 26.4. klo 9, mutta nyt siis uudessa tilanteessa tämäkin osa toteutuu etäkokouksena. Tähän kokoukseen ovat tervetulleita läsnäolijoiksi kaikki Suomen Ladun jäsenet. Äänioikeus on edelleen vain virallisilla kokousedustajilla. Kaikki kevätkokouksen päätökset tehdään tässä kokouksen toisessa osassa. Linkki kokoukseen julkaistaan tällä sivulla myöhemmin.

Kokouskutsu on lähetetty jäsenyhdistysten puheenjohtajille ke 1.4.2020. Kokousasiakirjat ovat tämän sivun alalaidassa.
Ohjeet etäkokoukseen löydät tämän linkin takaa sekä alla olevalta videolta.

KOKOUSASIAKIRJAT:

Kokouksen esityslista

Jäsenyhdistykset ja äänimäärät

Valtakirjakyselyn malli (käytä Webropol-kyselyä)

Vuosikertomus ja tilinpäätös 2019

OHJEITA KOKOUSEDUSTAJILLE:

Alta löydät erilaisia teknisiä ohjeita miten valmistautua etäkokoukseen.

Google -tilin luominen jo olemassaolevalla sähköpostiosoitteella

Google -tilin ja uuden Gmail sähköpostiosoitteen luominen

Google Chrome -selaimen asennus