SUOMEN LADUN KEVÄTKOKOUSVIIKONLOPPUA VIETETÄÄN 21.-23.4.2023 TAMPEREELLA, VARALAN OPISTOLLA

Suomen Ladun kevätkokous toteutuu hybridikokouksena. Paikan päällä ohjelmaa on perjantai-illasta alkaen. Varsinaisen kokouksen lisäksi viikonloppuna on paljon muutakin ohjelmaa, minkä takia kannattaa ilmoittautua mukaan liveosallistujaksi! Ohjelma valmistuu helmikuussa. Koko viikonlopun ohjelmaan ei ole etäosallistumisen mahdollisuutta, mutta sen sijaan sunnuntain kokoukseen voi osallistua joko etänä tai paikan päällä ja kokousta voi seurata kuka tahansa etänä. Tämä ei vaadi ilmoittautumista.

VIRALLISET KOKOUSEDUSTAJAT

Viralliset kokousedustajat nimetään valtakirjakyselyllä, joka lähtee yhdistysten puheenjohtajille kolme viikkoa ennen kokousta. Valtakirja on täytettävä riippumatta siitä, osallistuuko etänä vai paikan päällä. Valtakirjakysely tulee palauttaa 19.4.2023 klo 23:59 mennessä. Valtakirjan täyttää ja palauttaa puheenjohtaja. Ennen valtakirjan täyttämistä on hyvä tutustua kokouksen materiaaleihin.

Virallinen kevätkokous pidetään sunnuntaina 23.4.2023 klo 9.00. Kokousta voi seurata kuka tahansa osoitteessa www.suomenlatu.fi/kokouslive.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittaudu liveosallistujaksi 19.3.2023 mennessä tästä linkistä: www.lyyti.in/SLkevatkokous. Laskutus tapahtuu vasta jälkikäteen. Laskun maksajana voi olla yhdistys tai osallistuja itse. Jokainen osallistuja ilmoittautuu erikseen.

KOKOUSMATERIAALIT

Kokousmateriaalit julkaistaan tällä sivuilla. Materiaaleja voi kommentoida sähköisesti. Tutustuthan materiaaliin ennen kuin täytät valtakirjakyselyn. Kokousmateriaalia on:

Esityslista

  • liite 1: Vuosikertomus 2022 (sis. talousosa)
  • liite 2: Jäsenluokkien määrittely

Lisäksi sivustolla on listattuna

  • Yhdistysten viralliset jäsen- ja äänimäärät 
  • ohje kokouksen käytännöistä: Kokoustajan ohje


KEVÄTKOKOUSINFO-WEBINAARI 19.4.

Tervetuloa webinaariin kuulemaan lisää vuosikertomuksesta ja tilinpäätöksestä, kokouskäytännöistä sekä samalla harjoittelemaan Google Meets -ohjelman käyttöä osallistujana.
Klo 17:30 alkaen voi tulla testaamaan Meetsiä ja klo 18 alkaa kokouksen materiaaleihin liittyvä info.

Linkki webinaariin: https://meet.google.com/xup-mjez-gbs

Ladataan...