JÄRJESTÖN KEVÄTKOKOUs

Tervetuloa Suomen Ladun etänä toteutettavaan kevätkokoukseen 2020

Käytämme kaksiosaista kokousmallia ja jäsenyhdistyksiltä pyydetään alustavia kantoja päätösasioihin jo ennen kokouksen alkua. Kokouskutsun mukana kaikille jäsenyhdistyksille on lähtenyt valtakirjakysely, jolla yhdistykset nimeävät edustajansa vuosikokoukseen ja samalla kertovat alustavat kantansa kokouksen päätösasioihin.

• Kevätkokouskutsu ohjeineen 1.4.
  • Jäsenyhdistykset palauttavat valtakirjakyselyn 22.4. mennessä
  • Kokouksen I-osa 23.-25.4. Drive-ympäristössä
  • Kokouksen II-osa 26.4. etäkokouksena

​​​​​Alustavien kantojen pohjalta valmistellaan kevätkokouksen ensimmäinen virallinen osa, joka on keskustelu Google Drive  ympäristössä kokouksen päätösasioista. Tässä kevätkokouksen ensimmäisessä osassa (23.-25.4.) osallistujina ovat viralliset kokousedustajat jäsenyhdistyksistä.

Toinen osa on alkuperäisen aikataulun mukaisesti su 26.4. klo 9, mutta nyt siis uudessa tilanteessa tämäkin osa toteutuu etäkokouksena. Tähän kokoukseen ovat tervetulleita läsnäolijoiksi kaikki Suomen Ladun jäsenet. Äänioikeus on edelleen vain virallisilla kokousedustajilla. Kaikki kevätkokouksen päätökset tehdään tässä kokouksen toisessa osassa. Linkki kokoukseen julkaistaan tällä sivulla myöhemmin.

Kokouskutsu on lähetetty jäsenyhdistysten puheenjohtajille ke 1.4.2020. Kokousasiakirjat ovat tämän sivun alalaidassa.
Ohjeet etäkokoukseen löydät tämän linkin takaa sekä alla olevalta videolta.

KOKOUSASIAKIRJAT:

Kokouksen asialista

Jäsenyhdistykset ja äänimäärät

Valtakirjakyselyn malli (käytä Webropol-kyselyä)

Vuosikertomus ja tilinpäätös 2019

KOKOUSEDUSTAJIEN video-OHJEET:

Alta löydät ohjevideoita etäkokoukseen liittyen.

Google -tilin luominen jo olemassaolevalla sähköpostiosoitteella

Google -tilin ja uuden Gmail sähköpostiosoitteen luominen

Google Chrome -selaimen asennus - TULOSSA