Yhdistyspalvelut uudistuvat!

to 8. kesäkuuta 2017 11.44.00

Suomen Ladun Yhdistyspalvelu on uusi verkkopalvelu yhdistysten luottamushenkilöille. Se tulee korvaamaan nykyisiltä verkkosivuilta löytyvät tiedot sekä vanhan Ketju-palvelun. Suomen Ladun Yhdistyspalvelu on osa Suomen Ladun palvelumuutosta, jossa yhdistyksiä palvellaan selkeämmin yhden brändin kautta: Yhdistyspalveluilla on oma sähköpostiosoite, puhelinnumero ja verkkosivusto.

Olet nyt uutissa uuden Yhdistyspalvelu-sivuston etusivulla. Monet sivuston osioista edellyttävät kirjautumista, mutta tiedotteet, uutiset ja Liikuttaja-lehti ovat kaikkien netinkäyttäjien luettavissa. Voit laittaa sivustosta palautetta alla olevan palvelukortin kautta tai sähköpostitse yhdistyspalvelut@suomenlatu.fi

ps. Etusivun kuva oikealla on järjestötoiminnasta vuodelta -81. Latuhenki oli voimissaan jo silloin.