Uusi raportti ja ohjeet Ankkurista

ke 13. syyskuuta 2017 13.54.00

Kuulumisia Ankkuri jäsenrekisteristä

Uusi kiinteä raportti, jäsenlistaus ensimmäisen jäsenyyden liittymispäivämäärällä on nyt käytettävissä. Listauksen lataaminen toimii samoin kuin tarkastuslistan lataus. Tähän uuteen excel -muotoiseen raporttiin tulee viimeiseksi sarake, johon haetaan Ankkurista jäsenen ensimmäisen jäsenyyden alkamispvm. Tätä kiinteää raporttia voi hyödyntää esim. huomionosoituksien hakemisessa, jolloin listauksesta näkyy milloin ensimmäinen jäsenyys on alkanut.

Jyväskylässä on tarjolla jälleen koulutusta, Ankkurin vertaiskoulutusta, jossa Ankkurin käyttäjät kouluttavat. Tarkkaile syyskokouksen ilmoittautumista ja ilmoittaudu tarvittaessa vertaiskoulutukseen. Ankkurin koulutus järjestetään, jos saamme vähintään 10 henkilöä koulutukseen.