Jäsenmaksujen ilmoittaminen vuodelle 2019

ke 3. lokakuuta 2018 09.08.00

Jäsenmaksut 2019 tulee päivittää mahdollisimman pian, viimeistään 30.11.2018

Yhdistysten jäsenmaksujen ilmoittaminen vuodelle 2019

Ellei yhdistys päivitä jäsenmaksuja, emme voi lähettää joulukuussa heidän osalta jäsenmaksuja 2019 ennen kuin olemme saaneet jäsenmaksutiedot. Vaikka jäsenmaksuissa ei olisi tapahtunut muutoksia, tulee vuoden 2019 jäsenmaksutiedot päivittää osoitteessa yhdistyspalvelut.suomenlatu.fi tai ilmoittaa ne Suomen Latuun. Ellemme saa jäsenmaksutietoja, laskut muodostetaan edellisen vuoden jäsenmaksuilla.

Jäsenmaksujen lisäksi tarkastathan myös FI-alkuisen tilinumeron.
Tiedot päivitetään omilla käyttäjätunnuksilla osoitteessa yhdistyspalvelut.suomenlatu.fi   kohdassa Jäsenmaksut ja tilinumerot.  Jos uuden Yhdistyspalvelun henkilökohtaiset tunnukset vielä puuttuvat, voit tilata ne yhdistyspalvelu -sivustolta oikealta reunasta, kohdasta ”tilaa tunnukset”.
Suomen Ladun jäsenmaksuosuus nousee kaikissa jäsenmaksuluokissa 0,50 €
Suomen Ladun osuus jäsenmaksuista vuonna 2019
  • henkilöjäsen 16,00 sis. Latu & Polku -lehden
  • perhejäsenyys 24,50 (samassa osoitteessa asuvat), maksaja perheessä sis. Latu & Polku -lehden