Matkakorvausten, palkkioiden ja muiden tulojen ilmoittaminen tulorekisteriin

Kansallinen tulorekisteri otettiin käyttöön 1.1.2019. Tulorekisteriin ilmoitetaan tiedot palkoista, palkkioista, matkakorvauksista ja muista ansiotuloista. Tietojen ilmoittaminen tulorekisteriin koskee kaikkia palkkatiedon maksajia, myös yhdistyksiä.

Toiminnalliset tuet jäsenyhdistyksille

Suomen Ladun jäsenyhdistykset voivat hakea toiminnallista tukea uuden lajin, toimintamuodon tai huoltopisteen kokeilemiseen ja kehittämiseen sekä Ikiliikkuja-toimintaan.

Tärkeä toiminto sivustolla

Kohdassa luottamushenkilöt on jokaisen henkilötieto -rivin perässä vihreä laatikko, joka pitää aktivoida, jotta henkilö saadaan sivustolle näkyviin. Muistathan kysyä henkilöltä luvan tietojen näkymiseen.

Muistutus tilattavista materiaaleista!

Suomen Latu tarjoaa tapahtumamarkkinointi- ja jäsenhankintamateriaalia jäsenyhdistyksilleen maksutta.

Uusi raportti ja ohjeet Ankkurista

Kuulumisia Ankkuri jäsenrekisteristä