Toiminnalliset tuet jäsenyhdistyksille vuonna 2021

Suomen Ladun jäsenyhdistykset voivat hakea toiminnallista tukea vuonna 2021 uuden lajin/toimintamuodon kokeilemiseen ja kehittämiseen.

Suomen Ladun osuus v. 2021

Suomen Ladun osuus jäsenmaksuista vahvistettiin järjestön kevätkokouksessa huhtikuussa. Yhdistysten syyskokousten alla, se on tärkeä tieto vuoden 2021 jäsenmaksua silmällä pitäen.

Toiminnalliset tuet jäsenyhdistyksille

Suomen Ladun jäsenyhdistykset voivat hakea toiminnallista tukea uuden lajin, toimintamuodon tai huoltopisteen kokeilemiseen ja kehittämiseen, luontokotouttamiseen sekä Ikiliikkuja-toimintaan.

Matkakorvausten, palkkioiden ja muiden tulojen ilmoittaminen tulorekisteriin

Kansallinen tulorekisteri otettiin käyttöön 1.1.2019. Tulorekisteriin ilmoitetaan tiedot palkoista, palkkioista, matkakorvauksista ja muista ansiotuloista. Tietojen ilmoittaminen tulorekisteriin koskee kaikkia palkkatiedon maksajia, myös yhdistyksiä.

Tärkeä toiminto sivustolla

Kohdassa luottamushenkilöt on jokaisen henkilötieto -rivin perässä vihreä laatikko, joka pitää aktivoida, jotta henkilö saadaan sivustolle näkyviin. Muistathan kysyä henkilöltä luvan tietojen näkymiseen.