Ketjun toiminta lakkaa

Jo 90-luvulla ohjelmoitu SLWeb, entinen Ketju on vihdoin tullut elinkaarensa päähän. GDPR -tietosuojauudistuksen myötä se ajetaan alas ja lakkaa olemasta 25.5.2018

Toimintakyselyyn vastanneet palkittu

Perinteiseen Suomen Ladun toimintakyselyyn vastasi tänä vuonna 152 yhdistystä.

Uusi toiminto sivustolla

Kohdassa luottamushenkiöt on jokaisen henkilötieto -rivin perässä vihreä laatikko, joka pitää aktivoida, jotta henkilö saadaan sivustolle näkyviin.

Muistutus tilattavista materiaaleista!

Suomen Latu tarjoaa tapahtumamarkkinointi- ja jäsenhankintamateriaalia jäsenyhdistyksilleen maksutta.

Keskitetty jäsenmaksulaskutus ja jäsenrekisterin hoito 2018

Jotta jäsenrekisteri pysyy ajan tasalla ja jäsenmaksujen laskutus toimii sujuvasti, tarvitaan yhteistyötä yhdistysten ja järjestön välillä. Pyydämme tutustumaan tähän dokumenttiin huolella ja ajatuksella. Pyydämme myös, että uudet luottamushenkilöt perehdytetään jäsenrekisterin käyttöön yhdistyksessä.