Uusimmat uutiset

5.6.2020

Latulaisten kesäretki Ruunaalle 7.8.

Jos vielä kaipailet muistorikkaita Suomen Ladun leiripäiviä tai haluaisit nauttia komeasta kansallismaisemasta Pohjois-Karjalassa, niin liity seuraamme! Kymi-Vuoksen ja Savo-Karjalan lupsakkaat latulaiset ovat kattaneet hienon kesäretken.

5.6.2020

Palvelemme kesällä rajoitetuin aukioloajoin

Koronapandemian vuoksi Suomen Latu on joutunut lomauttamaan henkilökuntaansa osa-aikaisesti. Tämän johdosta palvelemme rajoitetuin aukioloajoin kesällä. Heinäkuussa Suomen Ladun toimisto on kiinni 6.-24.7.2020 välisenä aikana.

4.6.2020

Suomi Meloo Goes Erämelonta-Jotos!

Elokuussa otetaan askel kohti ”vanhaa normaalia”, kun Suomi Meloo ry järjestää kautta aikain ensimmäisen Erämelonta-Jotos -tapahtuman.

3.6.2020

Pysäköi oikein ja ota huomioon muut tienkäyttäjät

Suomen Latu on julkaissut retkeilijän pysäköintietiketin. Etiketti opastaa, miten pysäköit retkellä oikein ja otat huomioon myös muut tienkäyttäjät.

3.6.2020

Yhdistysten tapahtumat Suomen Ladun tapahtumakalenterissa

Suomen Ladun kotisivuilta löytyvä tapahtumakalenteri on yhä useamman yhdistyksen käytössä.

2.6.2020

Täältä löydät Latu&Polku-lehden 2/20 puuttuvat sivut

Painotalossamme sattuneen inhimillisen erehdyksen takia uusimmasta lehdestä puuttuu 12 sivua. Mutta ei hätää, löydät ne tästä jutusta.

2.6.2020

Retkipainotteinen melontaohjaajakurssi Mäntyharjulla

Oletko melonnan harrastaja? Koulutamme loppukesästä lisää ohjaajia jäsenyhdistyksiin.

26.5.2020

Lähdetään melomaan yhdessä (etänä) kesäkuussa!

Suomi Meloo ry kutsuu kaikki entiset, nykyiset ja tulevat melojat suunniteltuna tapahtuman aloitusviikonloppuna 6.–7.6.2020 mukaan Suomi Meloo -aiheiseen some-tempaukseen melomaan yhdessä – etänä.

25.5.2020

Tuumat ja tuntumat: Kävelylähettiläs Uffe

Tuumat ja tuntumat oli Suomen Ladun ex-toiminnanjohtaja Tuomo Jantusen palsta Latu ja Polku -lehdessä kesäkuusta 1989 tammikuuhun 2006. Näitä tietoiskuja tuli jäsenistön luettavaksi kaikkiaan 132 kpl. Nyt meillä on mahdollisuus lukea vielä sellaisia tarinoita, joita ei ole aikaisemmin julkaistu. Näitä on 52 kpl eli uusi historiallinen tarina joka toinen viikko kahden vuoden ajan.

20.5.2020

Askelmerkkejä ohjaamiseen

Askelmerkkejä ohjaamiseen on uusi opas yhdistysten ohjaajille. Oppaassa käydään läpi liikunnan ohjaamisen tärkeät perusasiat yhdistyksessä, kuten ohjaustilanteen suunnittelu, toteuttaminen, turvallisuus- ja vakuutusasiat.