Tilaa uutiset sähköpostiisi

Ajankohtaiset järjestöuutiset 11 kertaa vuodessa.

Uutishaku

Hae aihealueittain

Ota yhteyttä

Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Marianne Holmberg ja Lotta Vuorela. Yhteydenotot ja palautteet:

yhdistyspalvelut@suomenlatu.fi

Yhdistysvierailulla Kainuun yhdistyksiin

Yhdistysvierailulla Kainuun yhdistyksiin

to 24. tammikuuta 2019 09.23.00

Viisi kainuulaista yhdistystä siirtyi Oulun latualueelta Savo-Karjalan latualueeseen.

Suomen Ladun vuoden 2018 hallituksen viimeisessä kokouksessa päätösasiana oli viiden kainuulaisen yhdistyksen siirto Oulun latualueelta Savo-Karjalan latualueeseen. Kainuun yhdistykset olivat tehneet yksimielisen päätöksen anoa alueen siirtoa. Siirto hyväksyttiin ja kainuulaiset tulivat osaksi Savo-Karjalan latualuetta 1.1.2019.

Vierailuun osallistuivat alueen uusi alueyhdyshenkilö Kirsi Tenhunen, hallitusedustaja Anja Korhonen ja Latunen (lapset-perheet) -henkilö Kirsti Mikkanen. Paikalla oli edustettuna Kajaanin Latu, Vuokatin Latu, Korpien Kiertäjät ja Turnturikerho Okta. Suomussalmen Samoojien edustaja oli estynyt saapumasta paikalle.

Anja Korhonen kertoi Savo-Karjalan ottavan avosylin vastaan uusia yhdistyksiä ja toivoi vilkkaan yhteistoiminnan vain voimistuvan.

Kirsi Kilpeläinen esitteli Kajaanin Ladun toimintaa. Hän muistutti myös toimintalomakkeiden palautuksesta Suomen Latuun.

Perheliikunnasta saatiin hyvin esimerkkejä päiväkotien kanssa tehtävästä yhteistyöstä. Kirsti Mikkanen teroitti, ettei aina tarvitse olla Muumi- tai Metsämörri-toimintaa vaan kaikki perheille suunnatut tapahtumat, pienetkin, ovat perheliikuntaa. 

Raimo Pahkala esitti puheenvuoron vaellusten puolesta. Aluetoiminnassa tulisi huomioida pitkät, vaikkapa viikon, vaellukset toiminnassaan. Pahkala kertoi myös Tunturiladun Vauvasta vaariin -leireistä Susikyrössä.

Anja Korhonen


 

Ladataan...