Tilaa uutiset sähköpostiisi

Ajankohtaiset järjestöuutiset 11 kertaa vuodessa.

Uutishaku

Hae aihealueittain

Ota yhteyttä

Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Marianne Holmberg ja Lotta Vuorela. Yhteydenotot ja palautteet:

yhdistyspalvelut@suomenlatu.fi

Yhdistyspalvelut-sivusto uudistuu

Yhdistyspalvelut-sivusto uudistuu

to 24. marraskuuta 2022 13.15.00

Uusi Yhdistyspolku tuo muutoksia myös Yhdistyspalvelut-sivustolle.

Uusia tunnuksia ei enää myönnetä, koska sivusto ei enää ole aktiivikäytössä. Kaikki päivitykset tehdään uuteen Yhdistyspolkuun. Osoitelistat onkin jo piilotettu vanhalta sivustolta, eli vanhoilla, olemassa olevilla Yhdistyspalvelut-sivuston tunnuksilla on merkitystä enää tapahtumien hallinnan kannalta. Myös tapahtumien hallinta siirtyy Yhdistyspolkuun ja koulutukset alkavat alkuvuodesta.

Yhdistyksen tiedot päivitetään vain Yhdistyspolkuun ja yhdistysten tieto yhdistyskorteille poimitaan jatkossa sieltä. Nykyiset yhdistyskortit uudistuvat maaliskuussa, jolloin osa nykyisistä toiminnoista poistuu. Erityisesti yhdistyksen tiedostojen tallentaminen tulee muuttumaan eikä Suomen Latu enää jatkossa tarjoa palvelintilaa tiedostojen tallentamiseen. Suosittelemme myös yhdistyksille siirtymistä Google-ympäristöön. Tiedotamme ja koulutamme Google-kokonaisuudesta  alkuvuodesta. Ajankohtaisia uutisia päivitetään edelleen Yhdistyspalvelut-sivustolle.

Techsoup ja Googlen pilvipalvelut yhdistyksille

Techsoup Suomi tarjoaa lisenssejä erilaisiin palveluihin järjestöjen ja yhdistysten käyttöön. Yhdistys saa tätä kautta käyttöönsä yhdistyksen oman Google Wokspace -ympäristön, jossa tiedostot eivät enää jatkossa ole yhden käyttäjän takana, vaan kaikki yhdistyksen luottamushenkilöt voivat toimia yhteisellä, jaetulla Drivella. Näin tiedostot säilyvät tallessa seuraaville toimijoille henkilövaihdosten yhteydessä. Käyttöönotto tapahtuu Techsoup-Suomen kautta ja vaatii yhdistyksen kirjautumisen, mutta on yhdistykselle maksutonta. Lue lisää tästä.

Ladataan...