Tilaa uutiset sähköpostiisi

Ajankohtaiset järjestöuutiset 11 kertaa vuodessa.

Uutishaku

Hae aihealueittain

Ota yhteyttä

Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Marianne Holmberg ja Lotta Vuorela. Yhteydenotot ja palautteet:

yhdistyspalvelut@suomenlatu.fi

Yhdistyspalvelu-sivusto suljetaan tämän vuoden lopussa

Yhdistyspalvelu-sivusto suljetaan tämän vuoden lopussa

pe marrask. 03 12:15:00 2023

Suomen Ladun verkkosivupäivityksen myötä Yhdistyspalvelu-sivusto siirtyy Suomen Ladun verkkosivujen alle.

Yhdistyspalvelu-sivustolle myönnetyt käyttäjätunnukset lakkaavat toimimasta 31.12.2023, eikä uusia tunnuksia enää myönnetä. Yhdistysten ja luottamushenkilöiden tiedot päivitetään jatkossa vain Yhdistyspolkuun (CRM). 

Suomen Latu ei enää tarjoa vuoden 2024 alusta palvelintilaa yhdistysten tiedostojen tallentamiseen. Suosittelemme yhdistyksille siirtymistä Google-ympäristöön. Mikäli yhdistyksillä on Yhdistyspalvelu-sivustolla tallennettuna yhdistysten omaa materiaalia, on ne siirrettävä muualle. Yhdistysten aineistoja ei siirretä kootusti mihinkään. 

Helpoin tapa yhdistyksille on siirtyä käyttämään Google Driveä, joka on dokumenttien tallentamiseen, jakamiseen ja yhteiskäyttöön tarkoitettu maksuton palvelu. 

Yhdistykset voivat myös ottaa Techsoup Suomen kautta käyttöön laajemman Google Workspacen. Google Workspace tarjoaa useita lisäpalveluja, jotka eivät sisälly Googlen maksuttomiin sovelluksiin. Lue lisää tästä.
Väline- ja tilavuokrausverkkokauppa Johku

Johku-verkkokaupasta on tehty sopimus, jonka mukainen hinnoittelu kattaa sekä jäsenyhdistysten että Suomen Ladun käytön. Johku mahdollistaa varusteiden ja tilojen varaamisen sekä vuokraamisen.

Johkun komissio eli maksutapahtumakohtainen hinta määräytyy kaikille yhdistyksille Suomen Ladun verkkokauppamyynnin kokonaisliikevaihdon perusteella eli yhdistykset saavat Kiilopään ja Paloheinän suurempaan liikevaihtoon perustuvat edullisemmat hinnat käyttöönsä. 

Jos yhdistykselläsi on jo Johku-kauppa käytössä, saat sopimushinnat vuodenvaihteessa käyttöösi ilmoittamalla kaupan tunnisteen Rauli Rautavuorelle sähköpostitse osoitteeseen rauli.rautavuori@suomenlatu.fi.

Jos yhdistykselläsi ei ole vielä Johkua käytössä mutta haluatte ottaa sen käyttöön:

  • Perusta yhdistykselle Johku-kauppa osoitteessa https://store.johku.com/fi_FI/register
  • Jos haluat vuokrata/myydä maksullisia tuotteita, ota käyttöön maksunvälittäjä. Verkkokauppaan on käytettävissä Suomen Ladun Paytrail-sopimuksen mukainen hinnoittelu tai Johkun Visma Pay -hinnoittelu. Paytrailin osalta lisätietoja Rauli Rautavuorelta.
  • Ilmoita Johku-kaupan tunniste Rauli Rautavuorelle, jotta sopimushinnoittelu voidaan aktivoida.

 

Lisätietoja: yhdistyspalvelut@suomenlatu.fi

 

Juttua muokattu 8.11.2023 Google Drive - ja Google Workspace -palvelun osalta.

Ladataan...