Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Anniina Iivarinen ja Marianne Holmberg. Yhteydenotot ja palautteet:

Yhdistyksen lumikenkäily tutuksi -kurssi

pe 5. helmikuuta 2021 14.00.00

Koko Suomessa on nyt mitä parhaimmat olosuhteet lumikenkäilyyn ja Suomen Ladun jäsenistä 30 % olisi kiinnostunut osallistumaan jäsenyhdistyksen järjestämään lumikenkäilytoimintaan.

Yhdistys voi järjestää oman Lumikenkäily tutuksi -kurssin, jotta halukkaat pääsevät kokeilemaan tätä ihanaa lumilajia! Tukea ohjaajalle -sivustolla on ladattavissa valmis PowerPoint-esitys Lumikenkäily tutuksi -kurssin pitoon sekä ohje laadukkaan kurssin järjestämiseksi.

Katso kurssin ohjeet ja valmis PowerPoint-esitys täältä.

Huomioittehan oman alueenne koronarajoitukset ja suositukset kursseja ja tapahtumia järjestettäessä. Sairaanhoitopiirien ja AVI:en paikalliset suositukset ja ohjeet löytyvät kootusti THL:n sivuilta.