Tilaa uutiset sähköpostiisi

Ajankohtaiset järjestöuutiset 11 kertaa vuodessa.

Uutishaku

Hae aihealueittain

Ota yhteyttä

Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Marianne Holmberg ja Lotta Vuorela. Yhteydenotot ja palautteet:

yhdistyspalvelut@suomenlatu.fi

Yhdessä Talviuintikauden avajaisiin 8.-9.10.

Yhdessä Talviuintikauden avajaisiin 8.-9.10.

ke 24. elokuuta 2016 13.45.00

Talviuintikauden avajaisia vietetään eri paikkakunnilla Yhdessä-teeman mukaisesti 8.–9.10.

Lokakuun perinteisenä viikonloppuna talviuintipaikoille on mahdollisuus tulla tutustumaan ja kokeilemaan lajia konkareiden opastuksella.
Suomen Latu tarjoaa ilmaisen materiaalipaketin tapahtuman järjestämisen helpottamiseksi. Paketti sisältää muun muassa luentomateriaalin talviuinnin terveysvaikutuksista, markkinointimateriaalia, Talviuimari-lehtiä sekä terveyttä talviuinnista -oppaita.

Onko tapahtumanne Ketjun tapahtumakalenterissa? Sinne ilmoitettujen tapahtumien järjestäjät saavat käyttöönsä markkinointivideon, jota voi käyttää eri medioissa.
Kaikille avoimien talviuintikauden avajaistapahtumien järjestäminen on hyvä keino saada yhdistyksiin uusia jäseniä. Vielä ehdit ilmoittaa tapahtumasi Ketjun kautta tapahtumakalenteriin sekä tilata materiaalit, kunhan teet sen 11.9. mennessä.

Lisätietoja materiaalitilauksista ja tapahtumakalenterin käyttämisestä: suomenlatu.fi/yhdessa.

Kaikkien Yhdessä uiden -tapahtumien järjestäjien kesken arvotaan 2000 € lahjakortti Lämpömatto Oy:lle, jonka yhdistys voi käyttää sulatusmaton hankintaan.

Lue lisää: suomenlatu.fi/yhdessa

Ladataan...