Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Anniina Iivarinen ja Marianne Holmberg. Yhteydenotot ja palautteet:

Yhdessä sieniretkelle!

ke 28. huhtikuuta 2021 08.00.00

Suomen Latu ja Martat järjestävät sieniviikoilla 30.8.–12.9. sieniretkiä eri puolilla Suomea!

Retkien tavoitteena on innostaa liikkumaan luonnossa ja retkeilemään yhdessä. Samalla lisätään tietoa sienistä ja sienestämisestä. Tavoitteena on myös innostaa yhteistyöhön paikallisten marttayhdistysten kanssa. Sieniretken voi järjestää yhdessä Marttojen paikallisen yhdistyksen kanssa tai se voi olla latuyhdistyksen oma tapahtuma. Retken voi suunnata jäsenille tai se voi olla kaikille avoin. Lisätiedot: juhani.lehto@suomenlatu.fi

Ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittaudu 13.6.2021 mennessä Sieniretket 2021 kampanjaan!
• Tulemme tuottamaan yhteisen Sieniretkelle-opasvihkosen yhdessä Marttaliiton kanssa. Vihko valmistuu elokuun alussa ja lähetetään mukaan ilmoittautuneille yhdistyksille.
• Myös markkinointimateriaalia sähköisessä muodossa ja järjestämisvinkkejä lähetetään kesäkuun aikana ilmoittautuneille yhdistyksille.
• Katso ideoita myös Marttaliiton tekemästä Lasten sieniretki -ohjaajan oppaasta.
• Sieniretkestä voi muokata omalle yhdistykselle sopivan mallin.

Tehkää jo nyt heti seuraavat toimet

Ilmoita yhdistys mukaan!
• Olkaa yhteydessä Marttaliiton paikalliseen yhdistykseen ja sopikaa suunnittelutapaaminen.
• Sopikaa tapahtumalle päivä ja lisätkää se Suomen Ladun tapahtumakalenteriin.