Tilaa uutiset sähköpostiisi

Ajankohtaiset järjestöuutiset 11 kertaa vuodessa.

Uutishaku

Hae aihealueittain

Ota yhteyttä

Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Marianne Holmberg ja Lotta Vuorela. Yhteydenotot ja palautteet:

yhdistyspalvelut@suomenlatu.fi

Vuoden lopun tietopaketti

Vuoden lopun tietopaketti

ma 11. joulukuuta 2017 11.55.00

Johanna Yli-Opas muistuttaa luottamushenkilöistä, yhdistyskyselystä ja järjestön kokouksista.

Vuoden vaihtuessa muistutus muutamasta ajankohtaisesta asiasta!

Luottamushenkilöt

Mikäli yhdistyksen luottamushenkilöt ovat vaihtuneet, käyttehän päivittämässä tiedot Yhdistyspalvelu -sivustolle kohtaan luottamushenkilöt.

Lähetämme yhdistyksille täsmäsähköpostit jatkossa tämän järjestelmän kautta ja siksi on tärkeää, että viestit kohdentuvat oikeille henkilöille. Sivuston aineistopankista löytyy myös runsaasti hyödyllistä materiaalia mm. ansiomerkeistä, Ankkurin käytöstä, vakuutuksista ja turvallisuudesta. Sivuston käyttöohje löytyy myös täältä.

Yhdistyskysely

Apu yhdistyksen kehittämiseen on Yhdistyskysely, jota olemme jo muutaman vuoden ajan tarjonneet maksuttomasti. Sähköinen kysely on avoinna yhdistyksen määrittelemässä paikassa, esim. kotisivuilla, facebookissa tai sähköpostissa linkkinä. Suomen Latu on laatinut kyselyn perusrungon, mutta pienet yhdistyskohtaiset räätälöinnit ovat mahdollisia. Kysely on yhdistyksille maksuton. Lisätietoja Johanna Yli-Oppaalta. Ohessa malli Keravan Ladun jäsenkyselystä.

Järjestön kokoukset

Suomen Ladun kokoukset ovat keskeinen verkostoitumisen ja tutuksi tulemisen paikkoja. Onhan yhdistyksesi merkinnyt ensi vuoden kokoukset omaan toimintasuunnitelmaansa? Kiilopään kokouksessa juhlimme 80v. Suomen Latua, joten toivomme mahdollisimman monen yhdistyksen läsnäoloa. Kokouspaketit varataan suoraan Kiilopäältä. Pakettien hinnat löytyvät tästä.

Kevätkokous Kiilopäällä 27.4-1.5.2018
Syyskokous Espoossa 19.-21.10.2018


 

Ladataan...