Tilaa uutiset sähköpostiisi

Ajankohtaiset järjestöuutiset 11 kertaa vuodessa.

Uutishaku

Hae aihealueittain

Ota yhteyttä

Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Marianne Holmberg ja Lotta Vuorela. Yhteydenotot ja palautteet:

yhdistyspalvelut@suomenlatu.fi

Vuoden innostaja on Suomen Ladun ulkoilulähettiläs Miikka Kallio

Vuoden innostaja on Suomen Ladun ulkoilulähettiläs Miikka Kallio

to 14. syyskuuta 2023 16.00.00

Suomen Latu jakaa vuosittain huomionosoituksia aktiivisille vapaaehtoisille. Järjestön kevätkokouksen yhteydessä palkittiin Vuoden nuori latulainen, Vuoden ulkoilija, Perheliikunnan edistäjä ja Vuoden liikuttaja. Nyt Suomen Latu on myöntänyt Vuoden innostajan palkinnon Miikka Kalliolle.

"Ulkoilulähettiläänä Miikka Kallio luo erinomaisen positiivista mielikuvaa retkiluistelusta ja muista talvilajeista. Kesäaikaan hän viestii mm. melonnan ilosanomaa. Miikka edistää somessa tietoutta mm. jäällä liikkumisen taidoista sekä hyvästä retkietiketistä. Miikkan julkaisut ovat hyväntuulisia ja innostavia. Hän jakaa jäätietoutta ja järjestää aktiivisesti luisteluretkiä sekä toimii aktiivisesti jäsenyhdistyksessä”, kirjoitetaan perusteluissa.

Kallio on toiminut Suomen Ladun ulkoilulähettiläänä jo lähes kolmen vuoden ajan ja toimii  Instagramissa nimen @miikka.kallio alla. Kallio harrastaa ja ohjaa Suomen Retkiluistelijoissa, joka on Suomen Ladun jäsenyhdistys.

“Innostamisen tapoja on monia, itse olen valinnut tällaisen. Haluan tuoda ulkoilulajeihin liittyvää turvallisuusajattelua esiin faktojen kautta. Esimerkiksi retkiluistelija voi luistella myös hankaliin paikkoihin, jos hän tietää mitä tekee. Samalla harrastajan tulee oppia välttämään paikat, jotka näyttävät turvalliselta, mutta eivät sitä ole”, kommentoi Kallio. 

Kallio kiittää Suomen Latua turvallisuustiedon jakamisesta ja toivoo, että ulkoilulajien turvallisuusajattelu kasvaisi harrastajien keskuudessa entisestään.

Ladataan...