Tilaa uutiset sähköpostiisi

Ajankohtaiset järjestöuutiset 11 kertaa vuodessa.

Uutishaku

Hae aihealueittain

Ota yhteyttä

Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Marianne Holmberg ja Lotta Vuorela. Yhteydenotot ja palautteet:

yhdistyspalvelut@suomenlatu.fi

Vuoden 2019 hostellireissaajan ja hostellin valinnat alkavat nyt

Vuoden 2019 hostellireissaajan ja hostellin valinnat alkavat nyt

ti 7. elokuuta 2018 08.52.00

Sinustako Vuoden hostellireissaaja! Ehdota Vuoden hostellia!

Onko sinulla runsaasti kokemusta matkailusta ja hostelleissa yöpymisestä? Merkitsevätkö hostellit sinulle muutakin kuin halpaa majoitusta? Jos vastasit kyllä, kerro reissuistasi ja hae Vuoden hostellireissaajaksi 2019.

Vuoden hostellireissaaja -kunnianimen saaja valitaan vuoden 2019 alussa yleisöäänien perusteella ja hänet palkitaan kunniakirjalla sekä VR:n 200 euron lahjakortilla.

Voit hakea Vuoden hostellireissaajaksi, jos olet Hostellijärjestön jäsen (sinulla on joku näistä: kansainvälinen tai kotimaan hostellikortti tai jäsenyys jossain Hostellijärjestön jäsenjärjestössä). Mikäli et vielä ole Hostellijärjestön jäsen, voit ostaa viiden euron jäsenyyden tästä.

Aikataulu:
- hakemukset 31.10.2018 mennessä
- esiraadin valitsemat reissaajaehdokkaat ja heidän tarinansa esitellään Hostellit.fi:ssä marraskuussa
- yleisöäänestys avoinna 30.11.2018 saakka
- valinta julkaistaan tammikuussa 2019

Ilmoittaudu ehdokkaaksi tästä 

Ehdota Vuoden hostellia 2019! Voit voittaa hostellimajoitusta

Missä verkostomme hostellissa on mielestäsi parhaiten huomioitu asiakkaiden palvelu, yhteisöllisyys, viihtyisyys sekä kestävä kehitys?

Vaikuta Vuoden hostellin 2019 valintaan ja ehdota suosikkihostelliasi perusteluineen 31.10. mennessä. Kaikkien ehdotuksen tehneiden kesken arvotaan kolme 50 euron arvoista majoituslahjakorttia verkostomme hostelleihin. Päätöksen valinnasta tekee Hostellijärjestön hallitus ja tieto kunniakirjan saajasta kerrotaan tammikuussa 2019.

Ehdota Vuoden hostellia 

www.hostellit.fi

Ladataan...