Tilaa uutiset sähköpostiisi

Ajankohtaiset järjestöuutiset 11 kertaa vuodessa.

Uutishaku

Hae aihealueittain

Ota yhteyttä

Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Marianne Holmberg ja Lotta Vuorela. Yhteydenotot ja palautteet:

yhdistyspalvelut@suomenlatu.fi

Virtain Vaeltajille oma logo Suomen Ladun mallin mukaan

Virtain Vaeltajille oma logo Suomen Ladun mallin mukaan

pe 17. helmikuuta 2017 07.56.00

Yhdistyksen tarve omasta logosta loi toimintamallin muillekin yhdistyksille

”Meidän yhdistyksellä ei ole ollut mitään yhtenäistä asustetta ja aloimme miettiä miten erottautua järjestämissämme tilaisuuksissa muusta porukasta. Tuli idea hiihtoliivistä, piposta ja putkihuivista Virtain Vaeltajat -logolla - ja koska meillä ei ollut omaa logoa, ajattelimme hyödyntää Suomen Ladun logoa. Näin tulin kysyneeksi Suomen Ladun logon käyttöoikeuksista ja Könösen Panu ehdotti, että hän voisi suunnitella meille oman logon” Päivi Hakala Virtain Vaeltajista kertoo.

Päivi jatkaa, ”Nyt olemme tarjoamassa yhdistyksen jäsenille tilaisuutta hankkia hiihtoliivi tällä uudella logolla, edulliseen jäsenhintaan. Myös logopipoa ajattelimme tilata, niitä voi sitten jakaa aktiivijäsenille, yhteistyökumppaneille, tapahtumien ohjaajille jne. Logoa tullaan käyttämään tietysti kaikessa viestinnässä jatkossa.”

Virtain Vaeltajille räätälöitiin oma logo, jossa Suomen Ladun logon alla on yhdistyksen nimi. Tässä on hyvä vinkki myös muille Suomen Ladun jäsenyhdistyksille. Mikäli omaa logoa ei vielä ole, nyt on oiva tilaisuus tilata sellainen Suomen Ladun viestinnästä. Teemme logon pdf- ja jpg-muotoihin.

Ota yhteyttä: marianne.holmberg@suomenlatu.fi tai toni.hilden@suomenlatu.fi

Ladataan...