Vielä ehdit saada Nuku yö ulkona -banderollin!

ti 16. kesäkuuta 2020 07.51.00

Retkeilybuumi on nyt valloillaan ja ulkona nukkuminen kiinnostaa. Nuku yö ulkona -kampanja kannattaa hyödyntää ja järjestää vaikka pienimuotoinen tapahtuma 29.8.

Olethan muistanut ilmoittaa Nuku yö ulkona -tapahtuman tai Metsähotellin järjestämisestä ja tilata materiaalipaketin? Vielä on muutama banderollin sisältämä materiaalipaketti jaossa. Muista ilmoittaa tapahtuma lomakkeen lisäksi myös Suomen Ladun tapahtumakalenteriin, niin saatte Nuku yö ulkona -banderollin käyttöönne elokuussa.

Ilmoittaminen: www.lyyti.in/nyu2020
Lisätiedot: www.suomenlatu.fi/nuku-yo-ulkona/etusivu/jarjesta-tapahtuma ja Saija Suominen saija.suominen@suomenlatu.fi