Tilaa uutiset sähköpostiisi

Ajankohtaiset järjestöuutiset 11 kertaa vuodessa.

Uutishaku

Hae aihealueittain

Ota yhteyttä

Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Marianne Holmberg ja Lotta Vuorela. Yhteydenotot ja palautteet:

yhdistyspalvelut@suomenlatu.fi

Vie ohjaajatieto Jäsenpolkuun!

Vie ohjaajatieto Jäsenpolkuun!

to marrask. 16 09:30:00 2023

Luovumme Ohjaajaklubista ja ohjaajarekisteristä nykyisessä muodossaan vuoden 2024 alusta lähtien ja hyödynnämme jatkossa Suomen Ladun uutta jäsenpalvelujärjestelmää. 

Suomen Ladun ja sen jäsenyhdistysten ohjaajat ovat toiminnan sydän. Tulevina vuosina tulemme panostamaan entistä enemmän ohjaajuuteen mm. kouluttamalla, tekemällä alue- ja yhdistysvierailuja ohjaajuuden tukemiseksi sekä tuottamalla erilaisia materiaaleja ohjaajille.

Ohjaajien uutiskirjeet, ohjaajatapaamiset sekä vuoden vaihteessa lanseerattavat ohjaajien vaate-edut tulevat koskemaan ainoastaan Suomen Ladun jäseniä, jotka toimivat ohjaajina. Kannustammekin jokaista nykyistä ja tulevaa ohjaajaa merkitsemään tietonsa jäsenen itseasiointisivusto Jäsenpolkuun ja näin olemaan osa Suomen Ladun ohjaajaverkostoa.

Jos olet jonkin ulkoilulajin tai -toimintamuodon ohjaaja, toimi seuraavasti:

  • Kirjaudu Jäsenpolkuun, omille jäsensivuillesi osoitteessa suomenlatu.fi/jasenpolku
  • Käy merkitsemässä omiin tietoihisi ohjaajatietosi. 
  • Jos et toimi vielä ohjaajana omassa yhdistyksessäsi, voit merkitä halukkuutesi kohdassa ‘Olen kiinnostunut ohjaamisesta omassa jäsenyhdistyksessäni’. 

Yksityiskohtaiset ohjeet löytyvät täältä.

Myös yhdistykset voivat lisätä ohjaajatiedot oman yhdistyksensä jäsenten tietoihin.

Ladataan...