Tilaa uutiset sähköpostiisi

Ajankohtaiset järjestöuutiset 11 kertaa vuodessa.

Uutishaku

Hae aihealueittain

Ota yhteyttä

Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Marianne Holmberg ja Lotta Vuorela. Yhteydenotot ja palautteet:

yhdistyspalvelut@suomenlatu.fi

Vesiliikunta pinnalle – tukea tapahtumiin ja ohjaajien vaihto-ohjelma

Vesiliikunta pinnalle – tukea tapahtumiin ja ohjaajien vaihto-ohjelma

to 19. toukokuuta 2016 09.33.00

Kaivataanko yhdistyksesi järjestämään melonta-, soutu- tai muuhun tapahtumaan lisää puhtia ja osallistujia sekä rahallista tukea kesäksi 2016?

Suomen Ladun jäsenyhdistys voi saada rahallista avustusta vesiliikuntalajien maistiaisten järjestämiseen olemassa oleviin tapahtumiin tai kokonaan uusien maistiaistapahtumien järjestämiseen. Avustusta yhdistys voi saada muun muassa vesiliikuntalajien ohjaajien palkkioihin, välinevuokriin, vesiturvallisuuteen sekä markkinointiin kesäkuusta syyskuun loppuun 2016.

Nyt on siis hyvä tilaisuus tutustuttaa uusia ihmisiä oman yhdistyksen melonta-, soutu- tai muuhun toimintaan, hankkia lisää osallistujia ja jäseniä tai vaikka esitellä yhdistyksen omille jäsenille uusia vesiliikuntalajeja.

Suomen Latu on käynnistänyt viiden EU-maan ulkoilujärjestöjen kanssa Vesiliikunnan edistämisprojektin (WET = Watersports Enhanced Together), jonka tavoitteena on tehdä vesiliikunnan eri lajeja tunnetuksi, innostaa uusia ihmisiä vesiliikunnan pariin ja madaltaa kynnystä vesiliikuntaan osallistumiseen. Yhdellä vesiliikuntalajilla voi olla pieni harrastajamäärä, mutta yhdessä katsottuna vesiliikuntalajit muodostavat kansanterveydellisesti merkittävän aktiviteettikokonaisuuden. Projektin tavoitteena on myös löytää vesiliikuntaan hyviä käytäntöjä ja jakaa niitä osanottajamaiden toimijoiden kesken.

Mahdollisuus päästä tutustumismatkalle toisen maan vesiliikuntatoimintaan

Viisi vesiliikunnan maistiaistapahtumien järjestäjää/ohjaajaa kustakin maasta, myös Suomesta, valitaan tutustumismatkalle toisen maan vesiliikuntatoimintaan. Projekti kustantaa kullekin valitulle matkan johonkin projektin osallistujamaista eli Espanjaan, Portugaliin, Irlantiin, Iso-Britanniaan/Pohjois-Irlantiin tai Bulgariaan. Paikallinen vesiliikuntatoimija räätälöi eri maista saapuville vieraille mielenkiintoisen ohjelman. Matkallelähtijöiden valinnasta päättää Suomen Ladun WET-projektin ohjausryhmä.

Ota yhteyttä vesiliikuntalajin maistiaisen järjestämiseksi ja raha-avustuksen saamiseksi: hanna.okkonen@suomenlatu.fi

WET-projektin kotisivut avautuvat piakkoin osoitteessa: beactive-getwet.eu.
Sosiaalisessa mediassa WET-projektin tunnuksia ovat: #GetWet #BeActive.
Projekti saa rahoituksensa EU:n Erasmus+ -ohjelmasta.

Ladataan...