Tilaa uutiset sähköpostiisi

Ajankohtaiset järjestöuutiset 11 kertaa vuodessa.

Uutishaku

Hae aihealueittain

Ota yhteyttä

Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Marianne Holmberg ja Lotta Vuorela. Yhteydenotot ja palautteet:

yhdistyspalvelut@suomenlatu.fi

Vapaaehtoistyön valokuvahaaste ja kansainvälinen vapaaehtoisten päivä

Vapaaehtoistyön valokuvahaaste ja kansainvälinen vapaaehtoisten päivä

ma 19. marraskuuta 2018 10.34.00

Suomen Latu liittyi tänä vuonna Kansalaisareenan jäseneksi ja olemme mukana vapaaehtoistyön kasvot -valokuvahaasteessa. Vapaaehtoisten päivää juhlitaan 5.12.2018.

Valokuvahaasteessa halutaan tuoda näkyväksi vapaaehtoistyön kirjoa. Siksi kaikkien Suomen vapaaehtoisten toivotaan jakavan kuvia vapaaehtoistyöstään sosiaalisessa mediassa. Valokuvahaasteen kampanja-aika on 14.11.-5.12. Kuvista kootaan valokuvanäyttely.

Ohjeet:

• Valitse kuva, joka liittyy omaan vapaaehtoistyöhösi. Voit esiintyä kuvassa itse, mutta kuva voi olla myös tilanteesta. Jos kuvassa esiintyy joku muu ihminen, muistathan kysyä häneltä etukäteen luvan kuvan julkaisuun.

• Kerro halutessasi kuvan yhteydessä, mitä vapaaehtoistoiminta merkitsee sinulle.

• Käytä hashtageja #vapaaehtoistenpäivä ja #hiiop, jotta löydämme kuvasi. Voit merkitä kuvaan myös Kansalaisareenan sometilit (Facebook, twitter, Instagram). Huomioithan, että jos profiilisi on yksityinen, emme näe kuvaa!

• Muistathan, että valokuvan tekijänoikeus on kuvan ottajalla, joten kysy tarvittaessa häneltä lupa kuvan julkaisuun!

• Kuvan ei tarvitse olla uusi, vaan se voi olla mistä tahansa tekemästäsi vapaaehtoistehtävästä.

Vapaaehtoisten päivää juhlitaan valtakunnallisesti 5.12.2018

Keskiviikkona 5. joulukuuta vapaaehtoiset ja vapaaehtoistyö saavat erityistä huomiota, kun Suomessa vietetään kansainvälistä vapaaehtoisten päivää.

Kansalaisareena ry kutsuu vapaaehtoiset, yhteisöt sekä vapaaehtois- ja vertaistoiminnan aktiivit ympäri Suomen juhlistamaan vapaaehtoisuutta, kiittämään ja kannustamaan vapaaehtoisia ja vertaisia sekä järjestämään vapaaehtoisaiheisen tapahtuman omalla paikkakunnallaan 26.11.–5.12. välisenä aikana.

Vapaaehtoisten päivän tapahtumat voi ilmoittaa vapaaehtoistyön välityspalvelu Hiiop100.fi:hin ja tapahtumia nostetaan esiin myös kampanjan Facebook-sivulla sekä nettisivuilla.

Lisätietoja kampanjasta

Ladataan...