Tilaa uutiset sähköpostiisi

Ajankohtaiset järjestöuutiset 11 kertaa vuodessa.

Uutishaku

Hae aihealueittain

Ota yhteyttä

Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Marianne Holmberg ja Lotta Vuorela. Yhteydenotot ja palautteet:

yhdistyspalvelut@suomenlatu.fi

Valoa, iloa ja tunnelmaa marraskuuhun

Valoa, iloa ja tunnelmaa marraskuuhun

ma 20. marraskuuta 2017 14.38.00

Lounais-Suomessa toiminta jatkuu aktiivisena marraskuussakin.

Marraskuu ja kaikista pimein aika vuodesta on hyvää vauhtia kääntymässä vähän valoisammaksi. Pihoihin ja parvekkeille on jo nyt sytytetty paljon ”jouluvaloja” kirkastamaan kaamosta. Jouluvalot levittävät valoa, iloa ja tunnelmaa. Parin viikon päästä voikin ihan luvalla alkaa fiilistelemään joulua. Kuhankuonon Latu ja Polku ry:n tapahtumakalenterista löytyy perinteinen ”Marrasvalkeat”, joita poltellaan tänä vuonna Suomi 100-juhlavuoden tapahtumana. Tilaisuus on kaikille avoin ja se järjestetään täydenkuun aikoihin perjantaina 1.12. Monin paikoin tullaan järjestämään myös metsäkirkkoja ja tonttupolkuja, jotka virittävät mukavasti joulutunnelmaan.

Monilla yhdistyksillä toiminta jatkuu aktiivisena marraskuussakin. Maastopyöräilijät tekevät pyöräretkiä, Metsämörrit tutkivat luontoa ja siellä täällä on monenlaisia ”hämärähommia” menossa. Todella hienoa, että toiminta jatkuu virkeänä, vaikka luonto onkin levossa.

Tämän vuoden viimeinen aluetapahtuma oli lauantaina 18.11., jolloin vietimme alueen pikkujoulua Huittisissa. Yli 70 osallistujaa nautti hauskasta ohjelmasta, hyvästä ruoasta ja mukavasta yhdessäolosta. Kiitos Huittisten Latu ja Polku järjestelyistä!

Ja tässä pieni muistutus: Suomen Ladun 80-vuotisjuhla, järjestön kevätpäivät ja kevätkokous pidetään Kiilopäällä 27.4.-1.5.2018. Suomen Latu tulee järjestämään junakuljetuksen Rovaniemelle, josta jatketaan linja-autolla Kiilopäälle. Muistakaa varata ajoissa majoitus suoraan Kiilopäältä!

Varovasti liukkailla teillä ja heijastimet heilumaan!

Terveisin
Marjo "Maikki" Tahvanainen
alueyhdyshenkilö

Kuvassa Huittisten Latu ja Polku ry:n lahjakkaat näyttelijät pikkujoulun tunnelmissa.

 

Ladataan...