Tilaa uutiset sähköpostiisi

Ajankohtaiset järjestöuutiset 11 kertaa vuodessa.

Uutishaku

Hae aihealueittain

Ota yhteyttä

Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Marianne Holmberg ja Lotta Vuorela. Yhteydenotot ja palautteet:

yhdistyspalvelut@suomenlatu.fi

Uusia ulkoilun asiantuntijoita Suomen Ladussa

Uusia ulkoilun asiantuntijoita Suomen Ladussa

ti 9. toukokuuta 2023 10.15.00

Suomen Ladun toimistolla on huhti-toukokuun aikana aloittanut kolme uutta työntekijää.

Veera Lähde aloitti huhtikuussa ulkoilun asiantuntijana. Veeran lajivastuuna Suomen Ladussa tulee olemaan retkeily ja talviuinti. Veera siirtyi Suomen Latuun messu- ja tapahtumatuottajan tehtävistä. Aiemmin hän on työskennellyt myös mm. yläkoulun ja lukion liikunnan opettajana ja Metsähallituksella Tunturi-Lapin eri luontokeskuksissa asiakasneuvojana. Veera on elämysliikkuja, joka innostuu erilaisista lajikokeiluista ja testaa mielellään oman kestävyytensä rajoja joko hiihdon, pyöräilyn tai polkujuoksun parissa. 

Virpi Jussila aloitti huhtikuussa ulkoilun asiantuntijana. Hän tulee Suomen Ladussa vastaamaan perheliikunnan kokonaisuudesta ja Hyvinvointia ulkoilusta -hankkeesta. Virpi on toiminut kouluttajana ympäristöalalla, perheiden ja lasten luontoliikunnan ohjaajana sekä projektipäällikkönä erilaisissa ulkona oppimisen ja luontotoiminnan täydennyskoulutushankkeissa. Virpi harrastaa talviuintia ja liikkuu monipuolisesti luonnossa vuodenaikojen ja fiilisten mukaan.

Topi Kiljunen aloitti toukokuussa ulkoilun asiantuntijana. Topin lajivastuuna Suomen Ladussa tulee olemaan hiihto, maastopyöräily ja polkujuoksu. Topi on viime vuosina toiminut liikuntapaikkarakentamisen parissa sekä sivutoimisena yrittäjänä hiihdon ja maastopyöräilyn ohjaajana. Topi harrastaa pääasiassa ulkona. Talvisin hän hiihtää niin laduilla kuin latujen ulkopuolella. Kesäisin hän pyöräilee, juoksee ja suunnistaa. 

Ladataan...