Tilaa uutiset sähköpostiisi

Ajankohtaiset järjestöuutiset 11 kertaa vuodessa.

Uutishaku

Hae aihealueittain

Ota yhteyttä

Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Marianne Holmberg ja Lotta Vuorela. Yhteydenotot ja palautteet:

yhdistyspalvelut@suomenlatu.fi

Unelmien liikuntapäivä

Unelmien liikuntapäivä

pe maalisk. 04 09:40:00 2016

Suomen Latu on mukana unelmien liikuntapäivässä. Katso, mitä sinä voit tehdä liikunnan pop up -päivänä.

Kannustamme erityisesti kävelemään. Kävele töihin, kävele rappuset, kävele puhuessasi puhelimeen, pidä kävelykokous tai käy ystäväsi kanssa kävelylenkillä. Haastamme sinut mukaan liikunnan pop up -päivään, jossa villeimmätkin ideat ovat enemmän kuin toivottuja. Kutsu myös ystäväpiirisi mukaan!

#UnelmienLiikuntapäivä

http://www.unelmienliikuntapaiva.fi/

Suomen Ladun jäsenenä voit Unelmien liikuntapäivänä viedä liikunnan ilosanomaa omalle työpaikallesi, opiskelijakavereillesi tai eläkeläiskerhoosi. Kävelkää yhdessä. Voitte myös yhdistyksissä järjestää illalla yhteisen kävelyretken esim. kevään merkkeihin tutustuen. Kävelyretken voi myös järjestää yhdessä paikallisen sydänyhdistyksen kanssa, joka on myös mukana tässä päivässä.

Työpaikallasi voit ehdottaa palaverin pitämistä kävellen. 

Ilmoita tapahtumasi Unelmien liikuntapäivän nettisivuilla. Tapahtumat voivat olla joko avoimia tai suljettuja. Latuyhdistykset voivat ilmoittaa sinne myös Yhdessä Pyöräillen –päivät, vaikka päivä onkin vasta 14.5. Koko viikko on aikaa liikkua tämän kampanjan puitteissa.

Ladataan...