Tilaa uutiset sähköpostiisi

Ajankohtaiset järjestöuutiset 11 kertaa vuodessa.

Uutishaku

Hae aihealueittain

Ota yhteyttä

Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Marianne Holmberg ja Lotta Vuorela. Yhteydenotot ja palautteet:

yhdistyspalvelut@suomenlatu.fi

Unelmien Liikuntapäivä 10.5.

Unelmien Liikuntapäivä 10.5.

ke 20. tammikuuta 2016 09.27.00

Toukokuussa järjestään kaikenlaisen liikkumisen ensimmäinen pop up -päivä.

Päivä on kaikenlaisen liikkumisen kokeilu- ja pop up -päivä, jonka aikana ympäri Suomea järjestetään tuhansia liikuntatempauksia ja tapahtumia tavoitteenaan saada yli miljoona suomalaista liikkumaan enemmän, ja löytämään itselleen uusia tapoja liikkua.

Luet tätä viestiä, koska olet avainhenkilö ja Unelmien liikuntapäivän tärkeä mahdollistaja. Yhdistyksesi on avain uuden suomalaisen liikkumisen kokeilu- ja pop up -päivän synnyttämiseen. Varaathan kalenteristasi tiistain 10.5. Unelmien liikuntapäivälle.

Unelmien liikuntapäivä on YK:n terveysjärjestö WHO:n Move for Health -päivänä järjestettävä tapahtuma. Tapahtumaa ovat edistämässä suomalaisten terveys-, liikunta-, ja urheiluorganisaatioiden verkostot. Päivä on startti myös isommalle unelmalle. Se jatkuu syyskuussa "Liikkumisen unelmakuukautena" ja huipentuu "Liikkumisen unelmavuoteen 2017" Suomen juhliessa itsenäisyyden 100-vuotista historiaa teemalla "Yhdessä".

Lisätietoja

Hanna Okkonen
aikuisliikunnan koordinaattori

Ladataan...