Tilaa uutiset sähköpostiisi

Ajankohtaiset järjestöuutiset 11 kertaa vuodessa.

Uutishaku

Hae aihealueittain

Ota yhteyttä

Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Marianne Holmberg ja Lotta Vuorela. Yhteydenotot ja palautteet:

yhdistyspalvelut@suomenlatu.fi

#UlkonaKuinLumiukko-kampanjan startti on jo kulman takana!

#UlkonaKuinLumiukko-kampanjan startti on jo kulman takana!

ke 23. tammikuuta 2019 06.46.00

Suomen Latu on haastanut myös Eduskunnan lumiukkotalkoisiin!

Suomen Latu on haastanut eduskuntapuolueet lumiukkotalkoisiin ja tapahtuma järjestetään Pikkuparlamentin pihalla keskiviikkona 30.1.2019.

Tapahtumassa eduskuntapuolueiden tehtäväksi on annettu veistää oma kantaa ottava lumiukkonsa ja esittää lumiveistoksellaan myös tärkeimmät vaaliviestinsä tuleviin eduskuntavaaleihin liittyen. Hienoja luomuksia siis tulossa! 

Tapahtumaan on kutsuttu lehdistöä ja uskomme että kampanja saa tätä kautta myös runsaasti medianäkyvyyttä. Toivoisimmekin yhdistysten olevan aktiivisia lumiukkouutisten suhteen ja jakavan sisältöä myös yhdistystenne sosiaalisen median kanavissa. Me pyrimme myös huomioimaan teidän tapahtumianne, uutisia sekä sosiaalisen median postauksia nostamalla niitä myös omissa kanavissamme sekä kampanjasivun uutisissa! Lumiukot rakentuvat myös sosiaalisessa mediassa #ulkonakuinlumiukko.

Hyödynnä kampanjasivun materiaaleja!

Materiaalipaketit on postitettu yhdistyksille 23.1. ja ovat perillä viimeistään 28.1.2019. Muistattehan hyödyntää myös kampanjasivulta löytyvää valmista materiaalia omaa tapahtumaa tehdessänne!

Sivuilta voi ladata:
- Valmiita pohjia tapahtumailmoitusta varten (sekä tietokoneella että käsin täytettäviä)
- Valmiin Facebook-tapahtumakuvan
- Valmiita mainoksia ja kampanjakuvia

Mikäli tarvitset jotain tiettyä mainoskokoa tai kuvaa, ole yhteydessä petteri.tiainen@suomenlatu.fi

Siirry kampanjasivulle

Ilmoita tapahtumastasi ja voita viikon majoituspaketti Suomen Latu Kiilopäälle!

Tehkää tapahtumistanne omat Facebook-tapahtumat ja pyytäkää rinnakkaisjärjestäjiksi Suomen Latua. Näin saamme tiedot tapahtumistanne ja voimme auttaa teitä paikallisessa markkinoinnissa sekä tehdä tapahtumatiedotteita lehdistölle näiden perusteella. Tästä voit ladata valmiin Facebook -tapahtumakuvan!

On myös erittäin tärkeää kampanjan kannalta, että syötätte tapahtumanne Suomen Ladun tapahtumakalenteriin. Valitse tapahtuman lajiksi "lumenveisto". Me lisäämme tapahtuman kategoriaksi "Ulkona kuin lumiukko", jolloin tapahtumanne tulee automaattisesti näkyviin kampanjasivuillemme.

Kaikkien Facebook-tapahtuman sekä tapahtumakalenteriin tapahtumatietonsa syöttäneiden yhdistysten kesken arvotaan kahden hengen 7 vrk:n majoituspaketti Suomen Latu Kiilopäälle! Majoituspaketti sisältää aamiaiset sekä saunapalvelut, arvo 500 €.

Lahjakortti voidaan arpoa yhdistyksen sisällä tai palkita sillä yhdistystoiminnan aktiiveja. Lahjakortti arvotaan kampanjan päätyttyä 11.3.2019!

Ole aktiivinen ja kerro tapahtumastasi meille! 

Otan mielelläni vastaan kuvia, videoita tai mitä tahansa tietoa tapahtumastanne! Muistakaa myös tägätä kuvanne sosiaalisessa mediassa #ulkonakuinlumiukko.

Markkinoinnin suunnittelija
Petteri Tiainen
050 556 6844
petteri.tiainen@suomenlatu.fi

Ladataan...