Tilaa uutiset sähköpostiisi

Ajankohtaiset järjestöuutiset 11 kertaa vuodessa.

Uutishaku

Hae aihealueittain

Ota yhteyttä

Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Marianne Holmberg ja Lotta Vuorela. Yhteydenotot ja palautteet:

yhdistyspalvelut@suomenlatu.fi

Ulkona kuin lumiukko -kampanja starttaa sunnuntaina

Ulkona kuin lumiukko -kampanja starttaa sunnuntaina

ti 23. tammikuuta 2018 13.20.00

Suomen Latu täyttää sunnuntaina 80 vuotta ja haastaa kaikki rakentamaan sen kunniaksi lumiukkoja.

Suomen Latu täyttää 80 vuotta 28.1.2018. Saman päivänä käynnistyy #UlkonaKuinLumiukko -kampanja, jossa juhlimme koko sydäntalven ajan rakentamalla lumiukkoja erilaisissa tapahtumissa, puistoissa ja kotipihoilla.

“Haluamme haastaa lumiukkotalkoisiin mukaan kaikki: koululuokat, kaveriporukat, päiväkodit, yhdistykset. Paras syntymäpäivälahja meille on rakkaudella rakennettu lumiukko”, toiminnanjohtaja Eki Karlsson saoo.

Koska lumiukot mielletään suojalumen aktiviteetiksi, olemme koonneet kampanjan verkkosivuille vinkkejä lumiukon tekoon pakkaslumesta. Nettisivuilta löytyy myös runsaasti leikkivinkkejä erityisesti kouluille ja varhaiskasvattajille. Kampanjan kuvakisassa 28.-11.3. voi voittaa mahtavia ulkoilullisia palkintoja jakamalla kuvan lumiukosta tunnisteilla #Ulkonakuinlumiukko ja #suomenlatu.

Yhdistysten tueksi olemme koonneet materiaalipaketin, jonka ehtii vielä hyvin tilata. Toivomme, että lumiukot näkyvät yhdistysten tapahtumissa läpi koko kampanja-ajan, 28.1.-11.3.! Voitte myös haastaa mukaan paikalliset yritykset, koulut ja varhaiskasvattajat.

Tilaa #UlkonaKuinLumiukko -kampanjamateriaalit yhdistyksellesi lähettämällä viestiä tapahtumasuunnittelija Hanna Laaksolle, hanna.laakso@suomenlatu.fi.

Muistattehan tapahtumia järjestäessänne myös jäsenhankintamateriaalit, jotka ovat tilattavissa Suomen Ladun verkkokaupan kautta. Materiaalien tilausohjeet verkkokaupasta: liikuttaja.suomenlatu.fi/fi/artikkeli/tapahtumamarkkinointituotteet-verkkokaupasta.html

Lisätietoja ja kaikki lumiukkoaiheiset tapahtumat kampanjan nettisivuilla www.suomenlatu.fi/lumiukko.

Katso animaatio, miten tehdään lumiukko pakkaslumesta.

Ladataan...