Tilaa uutiset sähköpostiisi

Ajankohtaiset järjestöuutiset 11 kertaa vuodessa.

Uutishaku

Hae aihealueittain

Ota yhteyttä

Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Marianne Holmberg ja Lotta Vuorela. Yhteydenotot ja palautteet:

yhdistyspalvelut@suomenlatu.fi

Ulkoiluolosuhteiden retki- ja koulutuspäivät

Ulkoiluolosuhteiden retki- ja koulutuspäivät

ke 20. huhtikuuta 2016 13.08.00

Tule viettämään elämyksellinen viikonloppu ja tutustumaan lukuisiin ulkoilun kehittämishankkeisiin ja -kohteisiin!

Seinäjoella 28.-29.5.2016 käydään muun muassa Paukanevan upealla keidassuolla ja Jouppilanvuoren esteetömällä reitillä (3,7 km). Näemme ja koemme muun muassa paljasjalkapolun, Aarnikotkan kodan ja Lepakkolaavun. Koulutuksen aiheena on viestintä ja vaikuttaminen. Isäntänä toimii Lakeuden Elämysliikunta ry.

Viikonlopun tukikohtana toimii Seinäjoen uusi Luontotalo Käpälikkö. Käpälikkö sijaitsee ulkoilun ytimessä, sillä vieressä on Seinäjoen kaupungin uimaranta, kanoottivarasto, frisbeerata ja ulkoilureitit.

Osallistumismaksu: 30 €, sisältää koulutuksen, materiaalit ja ohjelmassa olevat ruokailut. Maksamme matkakorvauksia edullisimman kulkuneuvon mukaan.

Varustaudu sään mukaan.

Ilmoittaudu viimeistään 18.5.2016.
Ilmoittautuminen

Ohjelma
Lauantai 28.5

10:30 Tervetuloa! Anne Rautiainen, Suomen Latu
10:45 Elämysliikuntaa Seinäjoella: kymmenen vuoden kehittämispolku ja yhteistyökokemukset, Projektipäällikkö Hannu Salo

11:30 Keittolounas
12:15 Paikallisyhdistys vaikuttajana. Miten valjastan viestinnän vaikuttavaksi? Viestintätoimisto TENHO, toimitusjohtaja Iina Åman.

14:00 Kahvit
14:20 Lähtö retkelle: Jouppilanvuoren esteetön reitti 3,7 km kävellen. Matkalla olosuhdeasiaa. Rakennettuina kohteina matkalla mm. Aarnikotkan kota (hiljentymispaikka), kuntoilupaikka, paljasjalkapolku, Lepakkolaavu, linnunpönttögalleria, eläinten kuvauspiilo ja sotilasesterata.

18:00 Paluu Luontotalolle, illallinen
Yhteistä iltaohjelmaa, Hannu Salo

Sunnuntai 29.5
Luontotalo Käpälikkö

8:30 Aamiainen ja tehdään eväät Paukanevalle
9:30 Seinäjoen kunnan ulkoilumahdollisuudet. Tutustutaan kohteisiin.

11:00 Lähtö Paukanevalle. Paukaneva on keidassuo ja suosittu ulkoilupaikka aivan Seinäjoen kupeessa. Matkalla mm. lintutorni ja komposiittipitkoksia, joiden jalkatuntumaa pääsemme koittamaan. Valitaan reitin pituus sään ja aikataulujen mukaan, max 7 km. Makkaranpaistoa.

13:30 Paluu luontotalolle, yhteenveto ja päivien arviointi
14:00 Hyvää kotimatkaa!

Yöpymiset jokainen hoitaa omatoimisesti. Vaihtoehtoja ovat esimerkiksi telttailu Luontotalo Käpälikön pihanurmella tai jossain muussa sopivassa paikassa tai
Omena Hotelli, noin 65 €/yö. 

Ladataan...