Tilaa uutiset sähköpostiisi

Ajankohtaiset järjestöuutiset 11 kertaa vuodessa.

Uutishaku

Hae aihealueittain

Ota yhteyttä

Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Marianne Holmberg ja Lotta Vuorela. Yhteydenotot ja palautteet:

yhdistyspalvelut@suomenlatu.fi

Ulkoile-tiimi esittäytyy

Ulkoile-tiimi esittäytyy

ke 24. tammikuuta 2018 07.55.00

Tiimi vastaa niin aikuisten kuin lasten ja perheidenkin liikunnasta: tapahtumista, kiertueista ja koulutuksista sekä lajien/toimintamuotojen perustoiminnasta ja niiden kehittämisestä.

Nina Räike, koulutuspäällikkö
Olen Ulkoile-tiimin esimies ja Suomen Ladun koulutustoiminnasta vastaava. Oma sisältöosaamiseni liittyy lasten ja perheiden toimintaan. Aikoinani, vuonna 2005, tulin Latuun silloisen perheliikuntahankkeen puitteissa. Olen äärimmäisen iloinen siitä miten vahvasti perheet on nykyisessä toiminnassamme kohderyhmänä huomioitu. Sisällöllisesti vastuualueisiini kuuluu Metsämörri - ja Luonnossa kotonaan -toiminnat.

Juhani Lehto, laji- ja tapahtumapäällikkö
Takana on 28 vuotta erilaisissa liikunta-alan järjestötehtävissä, joista kolme viimeistä vuotta päätoimisesti Suomen Ladussa. Työtehtäviin kuuluu erilaisten tapahtumien ja kiertueiden suunnittelu ja toteuttaminen yhdessä yhdistysten ja muiden kumppanien kanssa. Lisäksi vastaan aikuisliikunnan puolella hiihdon, retkeilyn sekä frisbeegolfin lajivastaavan tehtävistä. Lähimpänä sydäntä ja omia rakkaita ovat erityisesti metsä, suunnistus ja retkeily. Tärkeitä lauseita: Innostus on tarttuva tauti. Ajattelu alkaa ihmetyksestä.

Tiia Eskelinen, lastentoiminnan suunnittelija
Tulin Suomen Latuun keväällä 2012 Kasvattajista luontoliikuttajiksi -hankkeen koordinaattoriksi. Vakituisena työntekijänä aloitin huhtikuussa 2013 ja työhöni on alusta asti kuulunut mm. kurssien järjestäminen ja sisältöjen suunnittelu. Toimin myös Muumien ulkoilukoulujen ja Metsämörritoiminnan ohjaajakurssien kouluttajana eli pääsen työn puolesta myös nauttimaan luonnossa liikkumisesta. Työni on ihanan monipuolista ja nautin kohtaamisista erilaisten ihmisten kanssa.

Susanne Blomqvist, hankesuunnittelija
Aloitin syksyllä 2016 Perheliikunnan kehittämishankkeen hankesuunnittelijana. Työssäni suunnittelen toimintaa ja koulutuksia, joiden avulla saisimme perheitä enemmän yhdessä liikkeelle. Työssäni saan hyödyntää kaikkea osaamistani luontoliikunnasta ja lasten ja aikuisten ohjaamisesta. Työtehtäväni ovat hyvin vaihtelevia sisältäen mm. perheliikunnan erilaisten toimintamuotojen suunnittelua ja ideointia, tapahtumien järjestämistä, koulutusta, verkostoitumista ja viestintää. Tällä hetkellä olen myös Latunen -verkoston yhteyshenkilönä. Luonnossa liikkumisen eri muodot ovat kuuluneet elämääni pitkään, mutta Suomen Ladulla olen saanut aivan uudenlaista näkökulmaa myös järjestötyöhön ja vapaaehtoistoimintaan.

Anna Kaartinen, kurssijärjestelijä
Aloitin Suomen Ladussa lukuisia vuosia sitten. Aluksi työskentelin Suomen Ladun matkapalvelussa ja nyt työskentelen koulutusten parissa. Hoidan Suomen Ladun koulutusten käytännön järjestelyt eli kurssipaikkavaraukset ja ilmoittautumiset. Olen laittanut Lyytin kirjoittamaan, eli toimin Lyytin pääkäyttäjänä. Tällä hetkellä rakennan koulutusten raportointi- ja tilastointityökalua ja olen mukana ohjaajarekisterin rakentamisesssa.

Hanna Okkonen, aikuisliikunnan suunnittelija
Aloitin Suomen Ladussa syksyllä 2005. Koordinoin aikuisliikunnan lajeja: talviuinti, kävely, polkujuoksu, pyöräily ja lumikenkäily. Toimin myös talviuintityöryhmän sihteerinä. Uudet lajit ja kiertueiden järjestelyt ovat myös toimenkuvassani.

Reija Koivu, lastentoiminnan suunnittelija
Polkuni johdatti minut Suomen Latuun marraskuussa 2017. Tulin apujoukoksi lumiukkokampanjaan ja sen materiaalien suunnitteluun. Työnkuvaani sisältyvät myös Metsämörri ja luontohyvinvoinnin kehittäminen sekä kouluttaminen ja yhteistyö varhaiskasvatuksen kanssa. Toimin aktiivisesti myös vapaaehtoispuolella lastentoiminnan parissa. Metsä ja luonto ovat minulle kuin toinen koti, sen hyvinvointivaikutukset huomaa kun siellä oleilee. Pidetään yhdessä yllä "latuhenkeä" ja herätetään Metsämörrin henki eloon.

Kuvassa vasemmalta Juhani Lehto, Nina Räike, Anna Kaartinen, Tiia Eskelinen, Reija Koivu ja Susanne Blomqvist

Kuva: Panu Könönen

 

 

Ladataan...