Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Marianne Holmberg ja Kirsi Uusitalo. Yhteydenotot ja palautteet:

Työryhmät tapasivat Kiilopäällä

ke 15. kesäkuuta 2022 08.30.00

Suomen Ladun työryhmät tapasivat arviointi- ja kehittämispäivillä Kiilopäällä kesäkuun alussa.

Tapaamisessa jokainen työryhmä esitteli oman kautensa aikaansaannoksia muille osallistujille ja lauantaina työryhmien jäsenet osallistuivat kaikille avoimeen Retkelle-tapahtumaan. Perheliikunnan työryhmä toteutti osana Retkelle-päivää perheretken ja polkujuoksutyöryhmä vei Kiilopään maisemiin polkujuoksulenkille. Retkelle-päivän ohjelma kiinnosti ja mukana oli työryhmien lisäksi paljon muita Kiilopään asiakkaita ja lähialueiden asukkaita.

Työryhmien kausi päättyy tämän vuoden lopussa ja seuraavaa kolmevuotiskautta mietitään jo. Lisätietoa tulevista ryhmistä saat Ajankohtaista yhdistyksille -uutiskirjeen kautta syksyllä. Nyt on hyvä hetki miettiä, olisitko sinä seuraavalla kaudella mukana vapaaehtoisena?

Kirsi Uusitalo