Tilaa uutiset sähköpostiisi

Ajankohtaiset järjestöuutiset 11 kertaa vuodessa.

Uutishaku

Hae aihealueittain

Ota yhteyttä

Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Marianne Holmberg ja Lotta Vuorela. Yhteydenotot ja palautteet:

yhdistyspalvelut@suomenlatu.fi

Tule mukaan maastohiihdon ohjaajakurssille!

Tule mukaan maastohiihdon ohjaajakurssille!

ma 19. marraskuuta 2018 09.22.00

Kurssi järjestetään Jyväskylän Laajavuoressa 9.-10.2.2019. Suomen Ladun jäsenyhdistykset voivat hyödyntää ilmaispaikkoja kurssille.


Kurssi (16 h) on tarkoitettu hiihdon harrastajille, jotka haluavat omaksua aikuisten maastohiihdon ohjaamisen ja opettamisen taidot ja syventää omaa hiihdon asiantuntijuutta. Maastohiihdon ohjaajana toimit hiihtotekniikoiden, hiihtovälineiden, hiihtoharjoittelun sekä hiihto-olosuhteiden asiantuntijana.

Kurssilla perehdytään hiihtotekniikoihin, välineisiin, hiihdon ohjaamiseen, hiihtoharjoittelun jäsentämiseen sekä myös hiihtotekniikoiden analysointiin ja palautteenantoon. Kurssilla opit ohjaamaan niin perinteisen kuin vapaan hiihtotyylin eri tekniikoita - vuorohiihtoa, tasatyöntöä, yksipotkuista tasatyöntöä, sauvoitta luistelua, kuokkaa sekä Wassberg- ja Mogren-tekniikoita. Kurssin käytyäsi sinulla on valmiudet järjestää aikuisille hiihdon tekniikkakursseja ja -klinikoita. Kaikkien osa-alueiden hallitseminen ei ole edellytys kurssille pääsemiselle, mutta sekä perinteisen että vapaan hiihdon perusteet olisi hyvä hallita. Kurssille tarvitset omat perinteisen ja vapaan hiihdon välineet.

Kurssiin kuuluu opetus, materiaalit ja 2 x lounas ja 2 x päiväkahvit. Majoitus ja matkat omakustanteisesti. Jokaisella Suomen Ladun yhdistyksellä on käytössään kaksi ilmaispaikkaa kurssille. Ilmaispaikan käyttävät sitoutuvat ohjaamaan hiihtoa yhdistyksessään. Ilmaispaikan käytöstä sovitaan oman yhdistyksen kanssa ennen kurssille ilmoittautumista. Kurssi on ensisijaisesti jäsenyhdistysten tuleville hiihdonohjaajille, mutta avataan muillekin kiinnostuneille, jos tilaa on. Kurssin kouluttajina Suomen Ladun rautaiset maastohiihtokouluttajat.

Tarkemman ohjelman kurssilaiset saavat lähempänä kurssia.

Ilmoittaudu tästä

Lisätiedot: Wilhelm Stenbacka, puh. 050 431 3464, wilhelm.stenbacka@suomenlatu.fi

Ladataan...