Tilaa uutiset sähköpostiisi

Ajankohtaiset järjestöuutiset 11 kertaa vuodessa.

Uutishaku

Hae aihealueittain

Ota yhteyttä

Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Marianne Holmberg ja Lotta Vuorela. Yhteydenotot ja palautteet:

yhdistyspalvelut@suomenlatu.fi

Tule kokemaan talviuinnin riemua huikeissa SM- ja EM-tapahtumissa

Tule kokemaan talviuinnin riemua huikeissa SM- ja EM-tapahtumissa

ma 17. joulukuuta 2018 12.11.00

Ilmoittaudu ja haasta mukaan myös yhdistyksesi jäsenet, työkaverisi ja ystäväsi!

Avantouinnin SM-kilpailut Tampereella vuonna 1989 uitiin sadan uimarin voimalla. Nykyisin SM-tapahtuma kerää tuhatkunta uimaria ympäri Suomen. Nyt juhlitaan jäätävän veden hyvää tekevää vaikutusta sekä iloista kisameininkiä Talviuinnin SM-kilpailujen 30-vuotisjuhlakilpailuissa Turussa 1.-3.2.2019. Tehdäänkö Aurajoessa kilpailujen uusi osallistujaennätys? Ilmoittautuminen kaikkiin sarjoihin jatkuu 20.1.2019 asti. Pulahdussajoihin ilmoittautuminen onnistuu vielä paikan päällä. Tutustu Turun SM-kilpailujen ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan.

Suomen Latu ja Peurungan hotellikylpylä Laukaassa järjestävät yhteistyössä ensimmäiset Talviuinnin EM-kilpailut 1.-3.3.2019. Laita sana uudesta talviuintitapahtumasta kiertämään, ja haasta kotimaiste ja ulkomaiset uimarit mukaan kisaamaan. EM-kilpailuissa on tarjolla monta kilpasarjaa, myös 50 metrin vapaauinti ja 4 x 25 metrin vapaauintiviesti. Ja kylpylän monipuoliset oheisaktiviteetit. Ilmoittautuminen kilpasarjoihin jatkuu 18.2.2019 asti. Pulahdussarjaan voi ilmoittautua paikan päällä.
Lue lisää

 

Ladataan...