Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Marianne Holmberg ja Kirsi Uusitalo. Yhteydenotot ja palautteet:

Toimintasuunnitelma 2023-2024

Kuva: Sampsa Sulonen

Toimintasuunnitelma 2023-2024

ma 13. kesäkuuta 2022 13.30.00

Toiminnan suunnittelu vuodelle 2023 on käynnistynyt toimistolla. Toimintasuunnitelma tulee yhdistyksille kommentoitavaksi heinäkuussa.

Toimintasuunnitelmasta pyritään tekemään mahdollisimman tiivis ja siinä halutaan tuoda esille erityisesti jäsenyhdistyksille tarjotut palvelut ja erilaiset tapahtumat ja toiminnan sisällöt. Kommentointiaikaa on elokuun puoliväliin saakka. Tutustu toimintasuunnitelmaan tästä linkistä.

Hallitus käsittelee kommentoitua pohjaa elokuun kokouksessaan Kiilopäällä. Tämän jälkeen toimintasuunnitelma taitetaan ja tuodaan syyskokouksen hyväksyttäväksi. Syyskokous toteutuu sunnuntaina 30.10. Helsingissä.