Tilaa uutiset sähköpostiisi

Ajankohtaiset järjestöuutiset 11 kertaa vuodessa.

Uutishaku

Hae aihealueittain

Ota yhteyttä

Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Marianne Holmberg ja Lotta Vuorela. Yhteydenotot ja palautteet:

yhdistyspalvelut@suomenlatu.fi

Toiminnalliset tuet jäsenyhdistyksille

Toiminnalliset tuet jäsenyhdistyksille

ma 15. lokakuuta 2018 08.38.00

Suomen Ladun jäsenyhdistykset voivat hakea toiminnallista tukea uuden lajin, toimintamuodon tai huoltopisteen kokeilemiseen ja kehittämiseen sekä Ikiliikkuja-toimintaan. 

Myönnettävä tuki on 300-1000 euron suuruinen, paitsi Ikiliikkujat-hankkeissa, jossa se voi olla myös suurempi. Toiminnallista tukea haetaan sähköisellä lomakkeella.

Konkreettisina kohteina Suomen Ladun jäsenyhdistyksiä kannustetaan hakemaan toiminnallista tukea avovesiuinnin lajitoiminnan käynnistämiseen, suksenhuoltotilan perustamiseen sekä pyöränhuoltopajan perustamiseen. Toiminnallista tukea voi hakea myös yleisesti uusien lajien tai toimintamuotojen kehittämiseen (toteutuneena esimerkkinä plogging-kokeilu kesäkaudelta 2018). Samalla lomakkeella voi hakea tukea yhdistyksen ikääntyneiden liikuttamishankkeisiin, eli ns. Ikiliikkujat-toimintaan. Toiminnallista tukea on mahdollista hakea myös muihin kuin edellä esitettyihin kohteisiin.

Toiminnallisen tuen hakemusta koskeva päätös tehdään 1 kk kuluessa hakemuksen saapumisesta. 

Lisätietoja: 
Aikuisliikunnan suunnittelija Wilhelm Stenbacka 
wilhelm.stenbacka@suomenlatu.fi
puh. 050 431 3464

Ladataan...