Tilaa uutiset sähköpostiisi

Ajankohtaiset järjestöuutiset 11 kertaa vuodessa.

Uutishaku

Hae aihealueittain

Ota yhteyttä

Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Marianne Holmberg ja Lotta Vuorela. Yhteydenotot ja palautteet:

yhdistyspalvelut@suomenlatu.fi

Tilaa materiaalia #UlkonaKuinLumiukko -tapahtuman tueksi

Tilaa materiaalia #UlkonaKuinLumiukko -tapahtuman tueksi

ma 20. marraskuuta 2017 15.47.00

Kampanjamateriaalien tilaus on nyt auennut!

Suomen Latu täyttää 80 vuotta vuonna 2018. Juhlavuoden kunniaksi haastamme kaikki mukaan nauttimaan yhdessä ulkoilusta ja tekemään kanssamme lumiukkoja #UlkonaKuinLumiukko-kampanjassa.

Suomen Latu kannustaa yhdistyksiä järjestämään kampanja-aikana lumiukko-aiheisia tapahtumia tai hyödyntämään materiaaleja jo olemassa olevissa tapahtumissa. Omien tapahtumien lisäksi kannattaa mainostaa kampanjaa yleisesti myös yhdistyksen jäsenille: kampanjan sivuille tulevassa kuvakisassa on viikoittain mahtavia palkintoja!

Suomen Latu lähettää kaikille kampanjaan osallistuville yhdistyksille tapahtumia tukemaan tammikuun aikana materiaalipaketin, johon kuuluu:

  • 2 kpl lumenveistomuotteja (Luomus, halkaisija n. 50 cm)
  • 30 kpl lumiukkoheijastimia
  • 40 kpl lumiukkotarroja
  • Lumiukon polku -tehtävätaulut
  • Lumiukko-juliste

Lisäksi tarjolla on rajallinen määrä A-standeja (20 kpl), joissa toisella puolella #UlkonaKuinLumiukko-mainos ja toisella puolella yhdistyksen LIITY-mainos. 

Tilaa tästä yhdistyksellesi #UlkonaKuinLumiukko -aiheista materiaalia.

Tapahtumien järjestäjille lähetetään myös sähköistä materiaalia kampanjan nettisivujen auettua. Sähköisissa materiaaleissa on mm. vinkkipaketti, joka sisältää ideoita muun muassa lumenveistoon, lumiukkoaiheisiin leikkeihin ja siihen, miten lumiukkoja voi tehdä, jos ei olekaan lunta.

Tapahtumia varten kannattaa tilata myös jäsenhankintamateriaalia Suomen Ladun verkkokaupasta (tutustu tilausohjeisiin täältä).

HUOM! 28.1.2018 alueiden starttitapahtumien järjestäjille lähetetään erikseen laajempi paketti.

Kampanjan viestintä paikallisesti

Suomen Latu tarjoaa kampanjaan liittyvään markkinointiin runsaasti valmista materiaalia, esimerkiksi valmiit kuvat tapahtumien some-markkinointiin. Lähetämme nämä yhdistyksille joulukuun aikana. Toivomme, että markkinoitte #UlkonaKuinLumiukko -kampanjaan liittyviä tapahtumianne vasta tammikuussa 2018. 

Lisäksi Suomen Ladulta saatte valmiit ilmoitukset esimerkiksi jäsenlehtiinne tai jos haluatte mainostaa kampanjaa paikallisille kouluille ja varhaiskasvattajille. Tässä tapauksessa olkaa yhteydessä tapahtumasuunnittelija Hanna Laaksoon (hanna.laakso(a)suomenlatu.fi tai 050 338 2464).

Lisäättehän tapahtumanne vuoden 2018 alussa myös Suomen Ladun tapahtumakalenteriin, luomme tapahtumille sinne oman lumiukko-kategorian. Kategorian tapahtumat tulevat näkyviin kampanjan nettisivuille.

Ps. Muista myös lumenveistokoulutus perheliikuntateemalla.

Ladataan...