Tilaa uutiset sähköpostiisi

Ajankohtaiset järjestöuutiset 11 kertaa vuodessa.

Uutishaku

Hae aihealueittain

Ota yhteyttä

Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Marianne Holmberg ja Lotta Vuorela. Yhteydenotot ja palautteet:

yhdistyspalvelut@suomenlatu.fi

Tietosuojaselosteen mallipohja yhdistyksille

Tietosuojaselosteen mallipohja yhdistyksille

ma huhtik. 23 13:53:00 2018

Suomen Ladun Yhdistyspalvelut-sivuilta voi ladata tietosuojaselosteen pohjan sekä mallin yhdistyksen osallistujarekisterin tietosuojaselosteesta.

Lataa tästä tietosuojaselosteen pohja sekä esimerkiksi täytetty malli yhdistyksen osallistujarekisterin tietosuojaselosteesta. Täyttäkää uusi tietosuojaseloste yhdistykselle tai muokatkaa vanhaa rekisteriselostettanne mallin avulla.

Kaikille henkilörekistereille ei tarvitse laatia omaa tietosuojaselostetta, vaan yksi yhteinen tietosuojaseloste käy kaikkiin saman kohderyhmän tai saman käyttötarkoituksen henkilörekistereihin.

Miettikää siis, mille henkilörekistereille tarvitsette omat tietosuojaselosteet ja laatikaa ne. Useimmilla yhdistyksillä on hyvä olla:
- Tietosuojaseloste jäsenrekisteristä (jos käytössänne on Ankkuri, niin teidän ei tarvitse huolehtia siitä, vaan Suomen Latu laatii ja päivittää jäsenrekisterin tietosuojaselosteen).
- Tietosuojaseloste osallistujarekistereistä (sama tietosuojaseloste käy eri osallistujalistoihin).
- Tietosuojaseloste vapaaehtoisrekistereistä (sama tietosuojaseloste käy eri vapaaehtoislistoihin).

Muistathan, että yhdistyspalvelusivustolta voit lukea ohjeita, miten EU:n tietosuoja-asetus vaikuttaa yhdistysten toimintaan. 

Ladataan...