Tilaa uutiset sähköpostiisi

Ajankohtaiset järjestöuutiset 11 kertaa vuodessa.

Uutishaku

Hae aihealueittain

Ota yhteyttä

Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Marianne Holmberg ja Lotta Vuorela. Yhteydenotot ja palautteet:

yhdistyspalvelut@suomenlatu.fi

Terveysliikuntaohjelmien ajankohtaisia asioita Ikäinstituutista

Terveysliikuntaohjelmien ajankohtaisia asioita Ikäinstituutista

ma 4. joulukuuta 2017 11.05.00

Tartu tilaisuuksiin!

Maksuttomat senioritanssiohjaajakoulutukset jatkuvat keväällä 2018
Senioritanssin ohjaus I – peruskurssi järjestetään Jyväskylässä 10.–11.3.2018 ja Helsingissä 20.–21.4.2018. Kustakin kumppanuusjärjestöstä/paikallisyhdistyksestä voi osallistua maksutta kaksi henkilöä. Ilmoittautumislomakkeen Terveiset järjestäjälle -kohtaan tulee merkitä koodi KUMPPANI 2018.

Kärkikuntia jo 81
Kärkihanke Voimaa vanhuuteen tutuksi ja tavaksi (2017–2018) etenee vauhdilla. Hankkeeseen on rekisteröitynyt jo 81 kuntaa. Kärkikunnat ja niiden yhteyshenkilöiden tiedot löytyvät täältä.

Maakunnalliset oppimisverkostot
Marraskuussa on aloitettu maakunnallisten Voimaa vanhuuteen -oppimisverkostojen kokoaminen Pirkanmaalta. Maakunnallisiin työpajoihin kutsutaan järjestöjen ja julkisen sektorin toimijoita mentorointiohjelman ja kärkihankkeen kunnista. Kannusta Voimaa vanhuuteen -työssä mukana olevia paikallistoimijoitasi osallistumaan työpajoihin.

Elämäni eläkevuodet -valmennuksen työpaja Jyväskylässä
Liikkeellä voimaa vuosiin -ohjelman uusi eläkevalmennus esittäytyy Liikkuen läpi elämän -seminaarissa Jyväskylässä 21.3.2018. Ohjelmassa myös huippuasiantuntijaluentoja, 29 työpajaa ja Voimaa vanhuuteen vauhdittaa liikuntatekoihin -sessio.   

Järjestä elämäntaidot esiin -keskustelutilaisuus
Ikäinstituutin Elämäntaidot esiin -kampanja (14.2.–14.3.2018) tarjoaa ikääntyville eväitä mielen hyvinvoinnin vahvistamiseen. Hyödynnä Keskustele elämäntaidoista -opas sekä viikoittain vaihtuvat äänitteet, keskustelunaiheet ja harjoitukset neljästä eri teemasta: myönteiseen suuntaaminen, näkökulman avartaminen, itsemyötätunto ja arkiset hyvän mielen taidot. Järjestä ryhmässäsi oma elämäntaidot esiin -keskustelutilaisuus ja ilmoita tilaisuuden tiedot 31.1.2018 mennessä elamantaidotesiin.fi -verkkosivuilla, niin saat mielen hyvinvoinnin työkalupakin, Mielipakan, maksutta käyttöösi. Lisätietoa www.elamantaidotesiin.fi

www.ikainstituutti.fi

Ladataan...