Tilaa uutiset sähköpostiisi

Ajankohtaiset järjestöuutiset 11 kertaa vuodessa.

Uutishaku

Hae aihealueittain

Ota yhteyttä

Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Marianne Holmberg ja Lotta Vuorela. Yhteydenotot ja palautteet:

yhdistyspalvelut@suomenlatu.fi

Taukotulet-lahjoituspalvelu auttaa keräämään lahjoituksia ulkoiluolosuhteiden ylläpitoon

Kuva: Satu-Maria Ruotsalainen

Taukotulet-lahjoituspalvelu auttaa keräämään lahjoituksia ulkoiluolosuhteiden ylläpitoon

to 16. maaliskuuta 2023 07.30.00

Onko yhdistyksellänne latumaja, talviuintipaikka, laavu tai muu ulkoiluolopaikka? Voitte kerätä sen ylläpitoon lahjoituksia liittymällä Taukotulet.fi-palveluun.

Taukotulet.fi on selainpohjainen sovellus, jonka kautta yksityinen lahjoittaja voi tehdä lahjoituksen käyttämälleen ulkoilukohteelle ja sitä ylläpitävälle Suomen Ladun jäsenyhdistykselle. Taukotulet-konseptin omistaa Taukotulet Oy, jossa Suomen Latu on osakkaana. Rahankeräyksessä käytetään Suomen Ladun rahankeräyslupaa, jolloin yhdistyksen ei tarvitse huolehtia lupaprosessista tai vuosittaisista päivityksistä poliisihallitukselle.

Yhdistyksen vastuulla on huolehtia, että tiedot ulkoilukohteista ovat ajantasalla ja rahankeräyksestä kertova kyltti näkyvillä keräyskohteessa. Yhdistys voi laskuttaa saamansa lahjoitukset haluamassaan aikataulussa järjestelmästä saatavalla laskulla.

Palveluun liittyminen on maksutonta, mutta lahjoituksista pidätetään 20 % provisio toiminnan kulujen kattamiseen. Suomen Latu toimittaa yhdistykselle keräyskyltit ja opastaa järjestelmän käyttöön.

Lisätietoja ja ohjeet palveluun liittymiseen:
hanna.laakso@suomenlatu.fi

Ladataan...