Tilaa uutiset sähköpostiisi

Ajankohtaiset järjestöuutiset 11 kertaa vuodessa.

Uutishaku

Hae aihealueittain

Ota yhteyttä

Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Marianne Holmberg ja Lotta Vuorela. Yhteydenotot ja palautteet:

yhdistyspalvelut@suomenlatu.fi

Tarjous Suomen Ladun jäsenyhdistyksille

Tarjous Suomen Ladun jäsenyhdistyksille

to 8. maaliskuuta 2018 09.45.00

Majoitu Leppävirran Vesileppiksessä, nauti kylpylästä ja tutustu maailman upeimpaan jäätaiteeseen!

Lumiukot ovat tänä talvena työllistäneet latulaisia kautta maan. Hienoja ukkoja ja akkoja onkin syntynyt kaikkialla.

Myös Suomen Ladun jäsenyhdistys Jäälinna ry on puuhastellut lumi- ja jääukkojen parissa koko talven. Toki jääongelmat olivat alkutalvesta meidän ongelmiamme, mutta hyvin lopulta saimme tehtyä kuudessa eri tapahtumassa jääveistoksia ja lumiukkoja. Niitä voit ihastella kotisivultamme www.jaalinna.fi.

Kaikkein suurin elämys on tulla katsomaan niitä "livenä". Ja se onnistuu Valtatie 5:n varrella Leppävirran jääluolassa, jonne on hyvät opasteet Unnukan liittymän kohdalta. Kyseessä on maailman parhaiden jäänveistäjien tekemät jäätaideteokset, joiden veistämiseen käytettiin aikaa yksi viikko. Veistäjiä oli kaikkiaan 28 henkilöä 16 eri maasta.

Paikka on Hotelli Vesileppis, jonka vastaanotosta pääsee hissillä suoraan alas - 5 C:n  jääluolaan. Se on avoinna joka päivä aina juhannuspäivään saakka. Samassa paikassa on myös viihtyisä kylpylä, jossa voi kylpylän saunoissa ja hierovissa altaissa lämmitellä ja virkistyä sekä uida tai harrastaa vesijuoksua.

Leppävirran erinomaiset hiihtoladut ovat saavutettavissa heti hotellin pihasta. Järven jäiden sulettua voi nauttia Saimaan vesistön kanoottireiteistä ja uimarannoista.

Tämän kaiken voi tehdä päiväsaikaan, mutta Hotelli Vesileppis on tehnyt erikoisen hyvän tarjouksen latulaisille:

69 eurolla per henkilö/vrk pääsee majoittumaan hotellissa, syömään maukkaan ja runsaan aamiaisen, nauttimaan kylpylästä sekä käymään jäänäyttelyssä, jossa voi tavata myös Suomen suurimman lumiukon ja paljon kansainvälisiä lumiukkoja.

Varaukset ja tiedustelut myynti@vesileppis.fi tai puhelimella 029 170 0170.

Lumi- ja jääterveisin
Tuomo Jantunen, Jäälinna ry:n puheenjohtaja

Ladataan...