Tilaa uutiset sähköpostiisi

Ajankohtaiset järjestöuutiset 11 kertaa vuodessa.

Uutishaku

Hae aihealueittain

Ota yhteyttä

Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Marianne Holmberg ja Lotta Vuorela. Yhteydenotot ja palautteet:

yhdistyspalvelut@suomenlatu.fi

Talviuintikauden avajaiset lokakuussa – verkkokurssilta ideoita tapahtumaan

Talviuintikauden avajaiset lokakuussa – verkkokurssilta ideoita tapahtumaan

to 15. kesäkuuta 2017 12.09.00

Talviuintikausi avataan lokakuun toisena viikonloppuna 7.-8.10.2017.

Talviuintipaikoille on mahdollisuus tulla tutustumaan ja kokeilemaan lajia konkareiden opastuksella. Kaikille avoimien avajaistapahtumien järjestäminen on hyvä keino saada yhdistyksiin uusia jäseniä. 

Suomen Latu tarjoaa ilmaisen materiaalipaketin tapahtuman järjestämisen helpottamiseksi. Paketti sisältää mm. luentomateriaalin talviuinnin terveysvaikutuksista, markkinointimateriaalia, Talviuimari -lehtiä sekä Terveyttä talviuinnista -oppaita. 

Ilmoita avajaistapahtumasi 3.9. mennessä. Tapahtumakalenteriin ilmoitettujen tapahtumien järjestäjät saavat käyttöönsä markkinointivideon, jota voi käyttää viestinnässä eri kanavissa. 

Avajaistapahtumien järjestäjät saavat uusia ideoita sekä turvallisuustietoutta Talviuinnin verkkokurssilta, joka järjestetään 1.9.-30.9.2017. Verkkokurssi on yhden opintopisteen laajuinen, eli se vaatii osallistujalta 27 tunnin itsenäistä työskentelyä. Verkkokurssi on vielä tulevana syksynä ilmainen. 

Verkkokurssista sanottua: 
”Monipuolinen ja todella kattava paketti. Erityispiirteiden läpikäynti, videoiden ja tekstien yhdistäminen oli toimiva paketti.” 
”Pidin verkko-opiskelumuodosta ja mahdollisuudesta seikkailla sivuilla mennen tullen. Näistä materiaaleista oli hyvä käydä tarkistamassa askarruttavat asiat, kun tiesi lukeneensa siitä aiemmin. Selkeät teemat ja selkeä sisältö! 

Verkkokurssille ilmoittautuminen:
https://www.lyyti.fi/reg/Talviuinnin_verkkokurssi_13092017_3889

www.suomenlatu.fi/talviuinti
www.facebook.com/talviuinti
@Talviuinti

Lisätiedot: Päivi Pälvimäki, etunimi.sukunimi@suomenlatu.fi

Ladataan...