Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Anniina Iivarinen ja Marianne Holmberg. Yhteydenotot ja palautteet:

Syyskuu on Ulkosalla-kuukausi

ti 18. toukokuuta 2021 14.05.00

Järjestä Ulkosalla-tapahtuma syyskuussa. Valmis aineisto helpottaa tapahtuman järjestämistä.

Ulkosalla-tapahtumassa asukkaat kutsutaan tutustumaan lähiluontoon ja kokeilemaan erilaisiin huoneisiin sijoitettuja aktiviteetteja. Tavoitteena on auttaa ihmisiä huomaamaan lähiluonnon merkitys ja ainutlaatuisuus sekä avartaa näkemyksiä siitä, mitä kaikkea lähiluonnossa voi tehdä.

Syyskuussa on hyvä järjestää Ulkosalla-tapahtuma. Tapahtuman järjestäminen on helppoa valmiin aineiston avulla. Ulkosalla-konsepti sisältää materiaalipaketin ja valmiin tapahtumamallin ulkoilutapahtumaan lähiluonnossa.

Ulkosalla-materiaali on syntynyt Allergia-, iho- ja astmaliiton, Suomen Ladun ja Folkhälsanin yhteistyöllä. Kattava tapahtumamateriaali ohjeineen, ideoineen ja markkinointiaineistoineen löytyy täältä. Ulkosalla-materiaali on saatavilla suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Lisätietoja:
Susanne Blomqvist