Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Marianne Holmberg ja Kirsi Uusitalo. Yhteydenotot ja palautteet:

Syksyn aluekokoukset

to 22. syyskuuta 2022 08.00.00

Aluekokoukset kokoavat latualueen yhdistykset tapaamaan toisiaan ja kokousasioiden lisäksi viettämään aikaa yhdessä.

Kokouksissa esitellään Suomen Ladun ajankohtaisia asioita ja kokoukset ovat avoimia kaikille alueella toimiville vapaaehtoisille. Kaikissa kokouksissa on myös edustaja Suomen Ladun toimistolta.

Aluekokousten ajankohdat

Itä-Suomi 1.-2.10. Kajaani meet.google.com/kfr-knwc-nff
Keski-Suomi 1.-2.10. Hankasalmi meet.google.com/aye-inxb-ksf
Kymi Vuoksi 1.10. Anhavan maja meet.google.com/ubu-yefb-hau
Lounais-Suomi 1.10. laivalla meet.google.com/phk-xkpj-fsz
Häme 8.10. Hämeenlinna meet.google.com/bpf-gwfs-vfk
Uusimaa 8.10. Vihti meet.google.com/vak-ewhj-htp

Katso lisätietoja oman alueesi Facebook-sivuilta. Aluekokoukseen voi osallistua myös etänä.

Palautekysely aluekokouksista

Jokaisella latualueella toimii vapaaehtoinen alueyhdyshenkilö. Alueyhdyshenkilön tukena toimii aluetyöryhmä, johon on nimetty vapaaehtoisia useammista alueen yhdistyksistä. Alueyhdyshenkilö tärkein tehtävä on viestintä omalla alueellaan. Alueyhdyshenkilö valmistelee myös aluekokoukset sekä tukee ja neuvoo alueen yhdistyksiä. Lounais-Suomen latualue etsii omaa alueyhdyshenkilöä - olisitko se sinä?

Lisätietoja aluetoiminnasta:
kirsi.uusitalo@suomenlatu.fi