Sydänviikkoa vietetään retkeillen

pe 25. syyskuuta 2020 09.19.00

Sydänviikkoa vietetään tänä vuonna 27.9.-4.10. Samaan ajankohtaan ajoittuu myös 29.9. vietettävä Maailman sydänpäivä.

Suomen Ladun pääyhteistyökumppani on jo kolmatta vuotta Sydänliitto. Ensi viikko on taas Sydänviikko ja sitä vietetään paikallisten tapahtumien merkeissä eri puolilla Suomea. Yhteistyötä paikallisen sydänyhdistyksen kanssa on tehnyt lähes sata latuyhdistystä. Kiitos teille!

Sydänviikko näkyy myös Suomen Ladun sosiaalisen median kanavilla. Mikäli toteutatte Sydänviikon tapahtumia, voitte lisätä julkaisuihin tunnisteet #sydänviikko ja @suomenlatu niin voimme jakaa julkaisuja myös Suomen Ladun Instagram-stooreissa.

sydan.fi/sydanviikko