Sydänviikko syys-lokakuussa

Kuva: Eeva Mäkinen

Sydänviikko syys-lokakuussa

ma 24. elokuuta 2020 09.00.00

Sydänviikkoa vietetään tänä vuonna 27.9.-4.10.2020.

Suomen Latu ja Sydänliitto ovat jo useina vuosina tehneet yhteistyötä erityisesti paikallisesti tapahtumissa. Vuosittaista Sydänviikkoa vietetään tänä vuonna poikkeuksellisesti koronavirusepidemiasta johtuen 27.9.-4.10.2020. Samaan ajankohtaan sijoittuu myös 29.9. vietettävä Maailman sydänpäivä. Sydänviikon 2020 teemana on retkeily.

Onko teillä paikallisesti yhteistyötä sydänyhdistyksen kanssa?

Sydänyhdistyksille on postitettu Suomen Ladun Luontobingo-kortteja sekä asiantuntijoidemme kokoamia retkeilyvinkkejä. Toivottavasti materiaali tukee paikallista yhteistyötä! Sydänviikon vinkit yhdistyksille löytyvät täältä: www.sydanviikko.fi.